Da drar vi .

Nå er det bare en dag igjen. Har hatt noen koselige og hektiske dager her sørpå. Besøkt venner og hatt en ferielignende uke. I morgen tidlig går flyet, og vi ankommer Dubai sent lørdag kveld. Flyr med Lufthansa via Frankfurt.
Det skal bli rart å vri om nøkkelen i døra og entre vårt nye hjem. Er redd hverken jeg eller ungene er helt forberedt på hva 40 varmegrader er.
Skal legge ut bilder av huset når vi kommer ned.
Vi har senger og hvitevarer, men det er mye som mangler. Får nok noen travle dager i starten.
Ungene begynner på skolen 7. september- så de har noen uker til å "komme" seg på. Helga våres vil fra nå av bli fredag og lørdag, søndag er vanlig arbeids/skole dag. Ramadan starter i begynnelsen av september, og det vil si noen timer redusert skoledag, men er litt begymret for at det ikke blir lunsjtid på skolen under Ramadan. Mange bekymringer...:-)
Vi høres nå vi har kommet oss hjem. 
Håper det er bra med dere alle, og takk for hyggelige stunder til alle dere vi har møtt denne uka sørpå:-)
 blogg

2 kommentarer

Nicoline

22.aug.2008 kl.16:06

Hei!
Så fine dere var, alle sammen. Det går fint i barnehagen, men jeg savner dere veldig. Thomas har brekt foten sin, og går på krykker. God tur til Dubai. Mamma, pappa og Nicolai hilser.
Klem fra Nicoline

Britt Hjelle Johansen

22.aug.2008 kl.19:00

Heisann alle sammen!
Vi savner dere allerede, har enda ikke truffet på de nye naboene, men tenkte jeg skulle hilse på senere. Det er kommet nye folk i Magne sitt hus også, har bare sett ungene, så jeg aner ikke hvem de er enda. Ønsker dere en riktig god tur til Dubai, så får dere tenke på oss når det blir for varmt:-) Klem fra alle oss i nr. 8.......

Skriv en ny kommentar

wikmarkidubai

wikmarkidubai

40, Lenvik

Mamma til Bård, Gard, Brage og Guro. Gift med Frank som da jobber i Polarcus.Flyttet til Dubai, The Green Community, i august 2008.Trives godt her nede i varmen.Suger til meg nye inntrykk og vil forsøke å dele noe av dette med dere.

Kategorier

Arkiv

hits