Bilder fra Lilacway, Dubai

Legger ut noen bilder fra heimen. Har vært på IKEA og handlet møbler etc, men lang leveringstid. Litt tomt er det her, men vi liker det - huset altså :-)img0006 Kjøkkenet har masse skapplass og en liten bod. bak kjøkkenet er det vaskerom og maids room....
img0007Så er det jo diningroom- der venter vi møbler; img0008img0009 og stua er tom!img0010 Masse ekko...img0011

img0012 2.etasje; img0018 Oppe har vi dagligstue og soverom. Store soverom med egne bad! En hage foran huset, og en bak . To terasser, som sikkert blir deilige å sitte på når vi har skaffet noe å sitte på! Og det bør kanskje bli en smule kjøligere også ;-) Og vi har et stort gjesterom, så det er rom for besøk !
img0014img0016

5 kommentarer

Nina Valmyr Wikmark

27.aug.2008 kl.13:03

Så flott dere har det!!! Misunner takhøyden! Æ å vil ha entre med høyt under taket, med en stooor flott lysekrone....sukk!!! Og varmen.....sukk, nå bynne æ å kjenne på meg at vinteren nærmer seg, og det gruer jeg meg til. Er ikke glad i kuldegrader, snø, og vind æ. Ikke Amalie heller, he,he... Hu e blitt lik mamman sin der! Trur egentlig det er bare Madelen som ser frem til snø her i huset! I går va det masse regn, og grått på morran før Amalie sku på skolen! Da spurte hu om hu slapp å dra på skolen pga at det regna så fælt! He,he.... Da sa jeg at om det regne, snør eller blæs, så må du på skolen, sånn er det bare! Kom et lite sukk fra hu da! Gleder meg til å se flere bilder! En stor klem til alle dere fra oss i Trondheim!

Øydis

27.aug.2008 kl.17:11

Ja, Nina her er det full sommer og deilig og varmt ! Ungene storkoser seg i bassenget...det gjør jeg og ;-)
Når kommer dere da ???!!

Britt Hjelle Johansen

28.aug.2008 kl.17:10

Hallo alle sammen!
Kjempeflott hus, kjenne at eg blir misunnelig....;-) Her står alt bra til, bassenget begynner å ta form, så det blir bading på disse onga også etterhvert....Håper å kunne ha vann i det til jul. Dåkker må nyte den nye tilværelsen, og kose dåkker masse.
Britt

Ingvild Norum

29.aug.2008 kl.19:04

Ja dette ser virkelig knall ut. God plass og flott hus. Så spennende. Tror dere kommer til å stortrives! klæm til dere alle

Nina Valmyr Wikmark

31.aug.2008 kl.22:27

Vet ikke når vi kommer, men JA vi kommer helt sikkert "plutselig"!!!!?? he,he...
Det MÅ vi bare!
Klemmer til dere alle fra oss i Fossegrenda!

Skriv en ny kommentar

wikmarkidubai

wikmarkidubai

40, Lenvik

Mamma til Bård, Gard, Brage og Guro. Gift med Frank som da jobber i Polarcus.Flyttet til Dubai, The Green Community, i august 2008.Trives godt her nede i varmen.Suger til meg nye inntrykk og vil forsøke å dele noe av dette med dere.

Kategorier

Arkiv

hits