Snart Ramadan

Heisann igjen.

Nå har vi bodd her en uke, og litt ro har falt over ungene. De synes nå det er greitt å legge seg i sengene sine, og kaller dette hjem. Det er bra.

Hverdagen er her, og en viss rutine prøver vi å få til.

Frank jobber hver dag, dvs søndag til torsdag. Han har ikke hatt avskrekkende lange dager (bortsett fra når han kjører seg bort, eller står i kø). Vi andre har ikke kommet igang med skolen eller barnehagen, så vi gjør nå litt inne i huset før vi går i bassenget. Det er utrolig hvor flinke de har blitt på kort tid. Guro svømmer rundt som en fisk, og de andre hopper og stuper som bare det.

Var innom Guro`s barnehage i dag. Hmmm- litt skeptisk er jeg nå, men jeg får la tvilen komme de tilgode. Ett knøtt lite rom, hvor 15 småtasser skal oppholde seg- og med 2 voksne!!! Ptja....Hun er iallefall vedlig klar for å komme igang.
Vi kjøpte skole uniformer til guttene i går, og det var stor stas. De er også klare for å begynne på skolen. Bård sier han kjeder seg litt, og ønsker noen å leke med. Det bor en gutt som er like gammel som han 3 hus bortenfor, men det var det med språket, og Bård blir litt reservert. Regner med at det vil løsne når han får litt engelsk på skolen.
Gard går nå rundt og sier "hello" til alle og enhver. Brage er mest opptatt av å spise annerledes mat :-)
Lagde amerikanske pannekaker i dag, og det var ingen suksess!

I morgen er visa-en min og ungene sine i orden. Da er vi rettmessige beboere i U.A.E. Da kan jeg få kjørekort, og tørre å bevege meg på veiene....Har kjørt i området rundt her, men her er det jo nesten som på Finnsnes.

Vi venter fortsatt på møbler...Sykler har vi kjøpt til ungene, og de venter vi også på.

Nå er det straks Ramadan, og det blir litt spennende å være her nede og oppleve det. Ungene får ikke servert lunsj på skolen, og det bekymrer jo meg litt da. Men det ordner seg vel. Skoledagen er også en smule kortere denne måneden. Jeg har anskaffet meg noen "Ramadan-klær" som jeg kaller det, så jeg ser anstendig ut. Viktig for meg å vise respekt i det landet jeg er.

Så inntil neste gang; Ramadan Kareem !img003919

Én kommentar

Britt Hjelle Johansen

03.sep.2008 kl.13:18

Heisann!
Drømmer meg bort når jeg besøker bloggen din...... Her har vi virkelig fått kjenne på høsten, det har vel vært rundt frysepunktet om natta, og på dagen er det ikke mer enn 6-7 grader. Brrrrrr:-( Du skal ikke se bort ifra at vi banker på døra deres iløpet av vinteren.... vi kan jo iallefall drømme oss bort dit:-) Hils alle sammen, og kos dere.
Britt.

Skriv en ny kommentar

wikmarkidubai

wikmarkidubai

40, Lenvik

Mamma til Bård, Gard, Brage og Guro. Gift med Frank som da jobber i Polarcus.Flyttet til Dubai, The Green Community, i august 2008.Trives godt her nede i varmen.Suger til meg nye inntrykk og vil forsøke å dele noe av dette med dere.

Kategorier

Arkiv

hits