Familiefest i The Springs

img00517
Heisann !

I dag har vi vært på kontor-familie -fest i The Springs. Paul, en kollega av Frank, inviterte de med smått på kontoret til barnefest- og det ble liv!
Da vi gikk, så det virkelig ut som noen hadde bombet området!
Ungene hadde det kjempegøy! Det var unger fra 10 år og nedover fra UK, Skottland, Norge og Sverige. Bård var sjele glad for endelig å leke med en norsk gutt.
img00495

img005410
img005813

Men det har vært en svært begivenhetsrik dag i dag. Ungene hadde parent-student-orientation-day i dag både på GCS(Greenfield Community School) og på ChildrensGardenNursery.
Dagen startet klokka 0900 på skolen. I Gard og Brages klasse er det 20 elever, fra 14 nasjonaliteter ! De kom fra Syria, Egypt, Usa, Sør-Afrika ....og masse andre steder. Det var en gutt fra U.A.E.- og jeg ble sittende og snakke med mammaen hans. Hun var en "teppebefengt" ( min talentløse benevning på de flotte damene her nede i sorte kjoler)dame, som var født og oppvokst i Dubai. De bor i Al Barshra, som ikke er langt unna her, og hun hadde også en sønn i Bård klasse. Jeg synes det var stas å få møte en innfødt Emirat!! Det er nemlig fryktelig mange expats her!
Læreren til gutta er fra Colombia, og virket som en dyktig dame.
Bård skal gå i 2.klasse, med Miss Mona fra India som lærer. Han skal ikke delta i klassen mer enn i mattetimene de første ukene- han skal følge en AEL klasse, dvs- en klasse hvor elevene ikke kan engelsk. Det var han og en jente fra Sveits i klassen som ikke snakket engelsk i klassen.
På skolen er det ca 300 elever- 48 nasjonaliteter!!!!!! Det kalles en internasjonal skole det!
40 min hver dag skal ungen lære seg arabisk!!! Så nå vil de kunne ett språk vi ikke kan;-(  I tillegg skal de lære tysk!)

Jeg tok Guro i å leke i dag; hørte hun sa til dukkene; Sit down!
Hun skal gå i barnehage 3 dager i uken, er litt spent på det, men lærerene virket veldig greie. En fra Tyrkia og en fra Irland.
Så nå er vi snart i gang med skole og barnehage!

Ellers har jeg truffet en trivelig dame fra Norge ved bassengkanten! De bor rett her nede på området, og det var litt stas :-) Det er mange trivelige damer her. Møtte en dame i bhg til Guro fra Libanon- hun ga meg nummret sitt, og ville jeg skulle ringe om det var noe jeg trengte!

Så det går seg til. Ungene er uroligere enn de pleier, men det er ikke annet å vente. Mye nytt, fremmed språk, og varmen gjør nok sitt. Det blir litt spennende å se om 2-3 mnd tid hvordan vi har det :-)
Avslutter med en knagende godt bilde av "Kråka"
img00451

2 kommentarer

GRo Bjerke Skatvedt

04.sep.2008 kl.19:59

Hei på dere.

Virker jo som om dere har det veeeeeeldig bra. Skjønner at det er mange spennende opplevelser.Flott at vi kan følge med her hjemme i nord. Vi kan jo drømme oss bort med sol og sommer vi også...... Her har det blitt høst temperatur om kveldene.
Nyt livet videre i de varme strøk.

Stor klem

anne-marie

06.sep.2008 kl.21:07

Hei alle 6
Nå klarte vi endelig å komme oss inn på bloggen, linken fungerte ikke.Flott å se bilder og høre litt om dagliglivet i oppstarten. tenker på dere og er glad for at vi fikk møttes før dere flyttet langt av gårde. Her er det hverdag, med jobb, skole, barnehage og høst vær. Akkuart nå forbereder vi oss til konfirmasjon selskap til min søsters eldste. Gøy om du hadde lagt inn et bilde av deg i ramadan antrekket..! mange klemmer til alle

Skriv en ny kommentar

wikmarkidubai

wikmarkidubai

40, Lenvik

Mamma til Bård, Gard, Brage og Guro. Gift med Frank som da jobber i Polarcus.Flyttet til Dubai, The Green Community, i august 2008.Trives godt her nede i varmen.Suger til meg nye inntrykk og vil forsøke å dele noe av dette med dere.

Kategorier

Arkiv

hits