SKOLESTART!!!!!!!Tre stolte gutter :-)

img00761

I dag var den store dagen de hadde ventet på. Det var noen tårer i går kveld....Men i dag var de bare spente. Frank fulgte de, jeg måtte ned i byen og få meg førerkort( så nå kjører jeg lovlig !). Det gikk utrolig bra. Frank gikk etter 1 time, og da jeg hentet de klokka 13.30- boblet det over av entusiasme.
Bård går i en AEL klasse (intensiv engelsk kurs) og han viste fram stolt det han hadde gjort. Han hadde t.o.m. skrevet på engelsk! En kompis hadde han også fått, så nå slipper Frank å spise trusa si :-)(inernt veddemål!)
Gard og Brage hadde også hatt en kjempe dag. I hele ettermiddag har de sagt fraser de har lært; Come on! Lets go! I speak Norwegian!og Well done!- dette plukker de fort opp!
De kom hjem med ett hav av papirer jeg måtte krysse av og signere.

Som dere ser er det uniformsplikt, men ganske avslappet! Siden det er Ramadan må jeg lage lunsj og snacks- litt av en jobb å lage tre nistepakker. Det er liksom ikke bare skiver med brunost. Etter Ramadan får de servert varm lunsj.
Da de la seg- gledet de seg til morgen dagen- gjett om det er ett lettet foreldrepar som sitter i stua i kveld:-)

I morgen er det Guro`s tur, men hun har vært helt tydelig på at hun ikke skal i barnehagen, hun skal være sammen med mamma! Og det skjønner jeg jo- i dag dro vi på hotellet her og hadde oss en god lunsj (igjen Ramadan, og de vanlige cafeene er stengt fram til solnedgang)- det var luksus for ho mor!

Etter skolen gikk vi i bassenget- og det var deilig! Så lagte jeg pannekaker, og de avsluttet dagen med Albert Åberg på DVD. Så det var fire små som sovnet før 20.00 i kveld- trøtte og glade:-)
img00772

2 kommentarer

Marina Hoel Heitmann

07.sep.2008 kl.21:02

Gratulerer med 3 flotte skolegutter, og snart ei stor barnehagejente. Anna synes at Bård var kjempekul i skoleuniformen, veldig stilig caps også. Så da er hverdagen sånn noenlunde i gang, og mor kjører internasjonalt! Dere får det bra til ma jeg si, og havner opp med språkmektige unger med verden like utenfor stuedøren resten av livet. En utrolig verdifull ting å ha med seg i sekken for deres håpefulle. Her i nord blir bladene på trærne gule og fargerike "over natta" nå, og vi er snart i gang med rypejakta, noe både store og små gleder seg stort til.. Klem fra oss som blir kjempeglade over å se den artige utviklingen hos dere der nede. Du er kjempeflink til å følge opp bloggen, Øydis.

anne-marie

10.sep.2008 kl.17:23

Gøy å høre om skolestart og at de har fått en god start - Hanna og jenny hilser dere. Vi blir litt misunnelige på alt det nye dere opplever og ikke minst at dere har sommer og bading. klem til alle

Skriv en ny kommentar

wikmarkidubai

wikmarkidubai

40, Lenvik

Mamma til Bård, Gard, Brage og Guro. Gift med Frank som da jobber i Polarcus.Flyttet til Dubai, The Green Community, i august 2008.Trives godt her nede i varmen.Suger til meg nye inntrykk og vil forsøke å dele noe av dette med dere.

Kategorier

Arkiv

hits