Starter på 3.uke i Dubai

Tiden har gått fort, og vi har allerede bodd her i 3 uker.
I dag er det søndag, men arbeidsuka er i gang, og ungene starter sin 2. uke på skolen. Gard og Brage har kost seg veldig, Bård synes nok det er litt verre. Han blir fortvilet når han ikke klarer å si det han vil si.

I helga var vi en tur på stranden i Jumeirah.Det var varmt. Vannet holdt nok 37-38 grader, og det var hett i sola. Ungene storkoste seg der de lå og boltret seg i det varme vannet. Desverre glemte jeg kamera hjemme....Vi kjørte også forbi Dubai drydock, hvor Frank sine båter skal bygges. Faktisk så vi skroget på den første båten.
Det er også spennende å bevege seg i den delen av byen- eldre bebyggelse, masse lukter, souker- og yrende liv. Her vi bor er det mer ett ferie resort. Var innom en lokal møbelforentning, og kjøpte sofa. Den var lekker! Men levering tar jo litt tid her da.

I går kom gardinene, og det ble riktig så pent;
img00881

Så det begynner å bli litt mer som ett hjem- ekkoet blir mindre og mindre. Spisestua er og ferdig;

img00892

Her er det plass til mange- og vi gleder oss veldig til å få besøk fra dere !!!!!

I går hadde vi middagsgjester. Paul Heeley med familie. De har tre gutter under 7- så her var det liv!!! Artig å se unger leke og kommunisere med hverandre uten ord. Frank hadde laget lammestek- og det var godt med noe annet enn min kokking- som består av fiskepinner stort sett :-)
img00946

Vi spiste inne, men hadde dessert ute, det er litt for varmt , synes jeg. Så det ble mye svetting.....isen ble til saus på ganske så kort tid. Her er damene;
img00988 Svette ser dere :-)

I morgen kommer Sureany (mulig jeg stavet det feil) fra SriLanka. Hun skal bo hos oss, og hjelpe til. Det hørtes litt dumt ut, men hun skal være det man kaller Maid- jeg liker ikke det ordet. Hun har ett rom med bad, og skal være en del av familien og rett og slett hjelpe til for lønn. Jeg ser fram til å ha ett par ekstra hender og øyne her på ettermiddagen. Vet ikke om det er for alt det nye, men ungene krangler noe vanvittig. Og flyr ofte på hverandre....Jeg håper jo at det er noe forbigående, er det ikke det, så får jeg bli bedre vant til det da !

På fredag er det velkomstfest på sjømannskirka- og det gleder jeg meg til. De arrangerer tur om 2 uker til ett eller annet sted utenfor Dubai- og det skal vi være med på. Er klar for å utforske området rundt her. Har planer om å dra til Oman snart også :-)

Og til dere som kommer på besøk, vi gleder oss veldig til dere kommer!!! Det skal bli godt å se kjente fjes hjemmenifra! Det er masse hyggelige folk her, men intet er som dere hjemme :-) Det bor forresten en norsk dame rett her borte, og vi har fått god kontakt. På onsdag skal jeg være med på Lakes-klubben, treff for norske damer på The Mall of The Emerates. Men det var det med biltrafikken......jeg får manne meg opp :-)

Ha det godt så lenge ! Mange klemmer fra oss.

Én kommentar

kirsten

14.sep.2008 kl.08:30

Hei
Vi har bodd tre år i Qatar (2002-2005) og er nå i ferd med å flytte nedover til Qatar igjen og halve familien vår er allerede på plass. Har feriert mye i Emiratene og Oman og dere har MYE å glede dere til. Oman er utrolig vakkert og skiller seg ut fra både Emiratene og Qatar. Folket, naturen, ja til og med bebyggelsen i Oman er vakrere enn i nabolandene. Ser at dere reagerer litt på varmen og trafikken, men man blir fort fortrolig med begge deler:-)
Lykke til og så sees vi kanskje en gang når jeg skal på IKEA (vi har nemlig ikke det i Q og IKEA tur til Dubai eller Abu dabi er er "must" (",)
mvh Kirsten

Skriv en ny kommentar

wikmarkidubai

wikmarkidubai

40, Lenvik

Mamma til Bård, Gard, Brage og Guro. Gift med Frank som da jobber i Polarcus.Flyttet til Dubai, The Green Community, i august 2008.Trives godt her nede i varmen.Suger til meg nye inntrykk og vil forsøke å dele noe av dette med dere.

Kategorier

Arkiv

hits