Bårds bursdagsselskap, og rapport fra uka :-)

I dag feiret vi Bårds 7 års dag, 2 dager før dagen. Det ble en kjempefest!! Er så glad for at det ble så vellykket. Bård var jo så redd for at ingen ville komme i bursdagen hans, fordi han ikke ville kjenne noen , trodde han ;-)
3 norske gutter kom; Håkon (Karis sønn på 10), Ulrik på 7 (de kom flyttende til Dubai to dager før oss) og Chriss(som går i AEL klassen hans på skolen. Han er 9 og er fra Røa, også ny i Dubai.) Så hadde vi bedt 4 engelske gutter; Jack, Clark, Lukas (alle tre nabo gutter innen 200 m omkrets!) og Finn, som vi har vært mye med.
Frank lage pizza med toro fyll og det var særdeles populært hos den norske voksne delen av selskapet :-) Kaisa(skots) ville ha oppskriften, så jeg håper Toro deler den ut :-)
Istedet for godte pose fikk ungene en vannpistol hver og vi gikk i bassenget. Det kunne jo ikke blitt mere vellykket! De herjet vilt i 2 timer, mens vi voksne satt og så på. Kake spiste vi og!
Jeg spurte om Bård var fornøyd med festen da han la seg; han sa den var enda bedre enn han hadde trodd ;-)
Så en god dag :-) Og jeg må jo innrømme at det er helt ok å ha barnefest, når man går i fra huset i kaos, og kommer tilbake til ett skinnende rent og pent hus. Takk til Dina og Desiree!

Uka som har gått har vært en god uke. Skolen begynte igjen, og det var godt også. Det var stor stas, fordi nå får de middag på skolen hver dag. Brage og Bård spiser enormt, Gard er litt skeptisk, men han smaker iallefall.
Bård har gjort store framskritt denne uka. Læreren sier han har vært framme på tavla flere ganger og snakket engelsk. Forige dagen var han hos Lukas i 2 timer og i følge mammaen hans, hadde de kommunisert svært så bra! Han leser også bedre og bedre engelsk. Artig å se at de lærer så fort. Bård har vært veldig fornøyd denne uka, roligere også.
Imorgen skal han få gaven fra oss, 2 skilpadder! Dette er noe han har ønsket seg lenge....

Gard og Brage trives også godt på skolen. De lærer masse, og kom hjem i går og skrev flere bokstaver de hadde lært ;-) Brage har vær litt hissig denne uka, han er nok sliten av all engelsken. Ser litt sliten ut også. Men det tar vel en stund før ting blir normalt.
Guro har hatt det artig i barnehagen, og det er en stor forandring. Hun hadde tulla og tøysa masse, og ikke skreket- DET er framskritt. Spurte henne på engelsk om hun ville legge seg ned og sove her en kvelden, da svaret hun på norsk at hun ikke var trøtt !

Frank har hatt lange dager. Han har sittet fast i trafikken flere ettermiddager, og det liker han IKKE. Men han trives. Går klokka 0730 med guttene og er hjemme 1800- så det er ikke så mange timer han er her løpet av dagen, men klager ikke- det er mer enn før :-)

Jeg har det også fint. Har bevegd meg ennå lengre i trafikken denne uka, kjempestolt. Vært på norsk dametreff, og det er veldig koselig. Føler meg veldig hjemme her i communityen- og kjenner masse folk- så ja- jeg har det fint, jeg! Trener gjør jeg, og tar en halvtime i ny og ne i sola. Hater fremdeles å finne på middager og lage dem.....men det er vel noe jeg må forene meg med. Styrer og ordner veldig med maid. Den historien er så lang, at den orker jeg ikke skrive om. Håper bare at det er en maid her om noen dager, en vi kan stole på og en som kan renhold! Det gjenstår å se :-)

Så er jo høsten også kommer hit. Nå er det rundt 34-35 på dag tid og 26-27 på kvelden. Det merkes veldig. Fuktigheten har forsvunnet, og det er rett og slett deilig å oppholde seg ute. Så høsten er kjærkommen!!

Neste fredag kommer første besøk, Anne Berit fra Sørreisa- DET gleder vi oss veldig til! Blir stas nå å hilse på gamle kjente igjen. Og ikke minst vise fram hvor flott vi har det.
Tro nå ikke at finanskrisa ikke har nådd hit, men jeg velger å leve i nuet og nyte dagen som er i dag- det er lite annet å gjøre :-)

Da takker jeg for meg denne gangen med bilder fra Bårds selskap;
img02891


img02934

img02966

img02987

img03009

img030311

img030814

img031015

img031116

Til alle dere hjemme; håper det står bra til med dere. Vi savner dere, men har det vedlig bra :-)

5 kommentarer

Nicoline

10.okt.2008 kl.21:16

Gratulerer til Bård med bursdagen på søndag :-). Nicoline er kjempeimponert over bursdagsgaven Bård skal få fra dere :-). Høres ut som om at dere har det kjempefint. Nicoline sender kos til alle sammen, spesielt til Gard og Brage som er dypt savnet her.

Klem, klem

anne-marie

11.okt.2008 kl.14:49

Hei og gratulerer med dagen til Bård fra oss på Holmlia. På bildene er han jo som snytt ut av nesa på deg Øydis! Her er det en vakker høst dag, men dagene er jo litt mer trivielle en det du beskriver. Mye skjer på jobben og trener mye begge voksne for tiden, noe som er veldig deilig. Hanna leker skole etter hjemkomst, noe som tyder på at hun har det bra der. Jenny klemte fingeren sin i bhg i går, veldig vondt, men fikk god trøst og pleie av dyktig ped. lederen så det går bra. Hils til mannen.)

Marina Hoel Heitmann

14.okt.2008 kl.14:37

Hei dere, og gratulerer med dagen til Bård fra Anna og oss andre i fam. Hun synes også at Bård er kjempeheldig med bursdagsgaven sin, men synes samtidig at det er veldig greit at Bård får skilpadder "der nede" for der er de sikkert mye billigere enn i norge, hehe. Hva skal de hete, tro? Hele klassen til Anna og Bård har fått sprøyte i dag (trippelvaksine) og anna holdt ut til kl 14, da verket armen sånn at hun måtte få dra hjem. Massepåvirkning kan man vel også kalle det...
Ellers har vi snakket mye om Bård på våre siste fjellturer, vi lurer på om Bård blir med på Anna sitt neste trinn i turverdenen; hun har de 4 siste søndagene vært på kvittind og i kistekråa på rypejakt med familien, vi har gått opp i 7-8 timer hver gang og blir i bedre og bedre form. Bård hadde sikkert blitt med! Det er bok i Milsteinbua også. Og så fyrer vi i ovnen der oppe og snakker med masse hyggelige turmennesker som stikker innom og varmer seg litt.. Litt snø der oppe, men ikke noe å snakke om enda.. Melder visst snø til helga. Da blir rypa enklere å få has på, hurra.Tenkte å legge ved bilde av anna fra Kvittindsia, får jeg det ikke til så mailer jeg det istedet..
Kos dere alle samen og ha det riktig fint.

ida berge

14.okt.2008 kl.19:43

det var en kul side!!!!!!!
det høres veldig deilig ut med 34-35 grader om dagen men jeg synes ikke det høres så deilig ut når det er 27 grader om kvelden!!!!!!

GRATULERER MED DAGEN BÅRD!!!

hilsen Ida Raddum Berge

ida berge

14.okt.2008 kl.20:02

lekker famile, lekkert sted, nydlige barn og mye sol. Liker ikke burkaen dinn men...

hilsen eila raddum berge

Skriv en ny kommentar

wikmarkidubai

wikmarkidubai

40, Lenvik

Mamma til Bård, Gard, Brage og Guro. Gift med Frank som da jobber i Polarcus.Flyttet til Dubai, The Green Community, i august 2008.Trives godt her nede i varmen.Suger til meg nye inntrykk og vil forsøke å dele noe av dette med dere.

Kategorier

Arkiv

hits