Dubai Marina

Var på Dubai Marina forrige lørdag, litt liksom Aker Brygge :-) Der tusla vi rundt og tok en båt tur . Det var kjempestas! Bård sa etterpå at mer luksus enn dette kunne det ikke bli, han fikk t.o.m. brus på turen ! Kommer en del bilder under.

Ellers går livet sin gang her i Dubai. Ettersom tida går, setter man mer og mer pris på hvordan ting er hjemme- for jammen har vi det godt hjemme i Norge!
Gard og Brage strever nå litt med å tilpasse seg disiplin og skolehverdag, men de koser seg til tross for det. Masse venner å leke med om ettermiddagen, så her er det full fart.
Bård gjør det veldig bra på skolen. Fikk masse skryt av han av læreren- ivrig, flittig, nøye og viste fryktlig mye. Klart en mamma blir stolt :-)

Guro kråka får mer oppmerksomhet enn hun vil ha, så hun bjeffer nå fra seg- NO, skriker hun til når de vil ta og klemme på henne! Hun er nå ellers stort sett blid og fornøyd.

Så har vinteren kommet, tro det eller ei- men i dag var det så kaldt at jeg hutra meg på vei til barnehagen. Det er om morgenen og om kvelden det er kjølig. Da snakker jeg 20 grader altså.....Forrige helg var det også en sandstorm. Utrolig fasinerende- svarte skyer som kom i full fart, og vips- så føyk sanden om kroppene våre. Det svei! Etter på kom det noen dråper regn, og det resulterte i full kaos på veiene. En strekning jeg normalt bruker 20 min på, brukte jeg da 3 1/2 time på !!!!!!

Vi har besøk hjemmenfra for tiden, Gunhild. Hun reiser igjen på lørdag. Hadde med seg en landning prim og baconost- så her opprettholder vi der gode norske kostholdet :-) Apropo mat- jeg har blitt flinkere med maten og ovnen her- så nå kan dere glede dere til å smake på mat som faktisk ikke er rå, frosen eller bare fæl ;-)

Så har vi Desiree. Vi jobber med saken hennes, og venter i skrivende stund på papirer fra Filipinene. Har endt på at det er best og sikkert billigst å ta operasjonen i Manilla. Vet ennå ikke kostnadene, men Anne Berit setter igang en innsamlingsaksjon der hjemme og vi håper vi klarer å hjelpe Desiree.

Om noen dager et der advent, helt absurd når jeg kaster ett blikk ut av vinduet ....og butikkene bugner av juletrær, glitter, Jesusbarnet (!!!- er tross alt i ett muslimsland, så det var jo fasinerende!) og nisser i alle varianter. Så jul blir det nok her også :-) Har t.o.m. funnet lilla lys, men ingen adventstake.

Håper det er bra med dere der i mørket og kulda, men tipper det er bra koselig med innekvelder med lys og juleforberedelse også....kjenner jeg savner det bittelitt:-)

img32431
Her er ungene foran brygga. Dette bildet ble tatt før de raste rundt i vann fonterna og jeg måtte kjøpe nye gensere til de :-)

img32522

Firkløveret ! Eller firerbanden, alt ettersom ,-)

img32764

Ikke rart Bård syntes det var luksus!!!

img32653

Solnedgangen er vakker her nede.

img32805

men ikke alt  er liker vakkert....

img32926

Mamselamsen med Kråka :-)

img32997

Fantastisk libanesisk middag !! Gard lefsa i seg masse kjøtt også, så da må det ha vært bra ! Ser dere nøye etter sitter mor sjøl med ei vannpipe- hosta fælt :-)

2 kommentarer

Frida

20.nov.2008 kl.09:35

Så mysiga bilder =)

Britt Hjelle Johansen

21.nov.2008 kl.11:20

Hei igjen:-)
Ser at dåkker har leid inn skogens konge for å trimme buskene dåkkers mens dåkker e borte:-) I går va det tre store elga i hagen dåkkers, og ho Zika va heilt vill... Dæm hadde seg et skikkelig herremåltid:-) Ja, ja, du hutre i 20 grader..... Ka kan vi sei som har minusgrader og sny? Noe e sola blitt borte og, så no går vi inn i to mørke mnd. Kan ikkje akkurat sei at eg glede meg, men adventstida e jo fin, så da får vi kose oss skikkelig da. No e snart bassenget ferdig, ska maile deg nån blida når vi e heilt ferdig. I neste uka fylle vi vann i det, det tar ca ei uka, så tar det ei uka å varme det opp, så det ser ut tel at det blir julebading på oss og:-) Håpe det ordne seg med maiden dåkkers, det høres jo heilt forferdelig ut. Ja, vi har det godt i Norge, inga tvil om det. Men kos dåkker masse, og nyt livet!!
Klæm fra oss "over veien"

Skriv en ny kommentar

wikmarkidubai

wikmarkidubai

40, Lenvik

Mamma til Bård, Gard, Brage og Guro. Gift med Frank som da jobber i Polarcus.Flyttet til Dubai, The Green Community, i august 2008.Trives godt her nede i varmen.Suger til meg nye inntrykk og vil forsøke å dele noe av dette med dere.

Kategorier

Arkiv

hits