Host, hark og andre basilusker....

Når "kulda"kom her nede og, var det ingen bønn utenom- forkjølelsestid. Nå har alle mann hosta og harka en stund. Bare Guro som har blitt skikkelig syk- men hun fikk (eller rettere sagt)mor gikk med på antibiotika etter noen dager med 40 i feber. Legestanden her er litt annerledes enn hjemme (så så masse annet er) og antibiotika selges over disk uten resept, og brukes for den minste host. Har vært letter fortvilet denne uka over x- antall leger. Til slutt fant vi en tysk barnelege som sa seg enig med at man skal være restriktiv med det slaget.
I det vi var på vei ut av legesenteret møter jeg en norsk dame. Hun bor her på 22. året og er gift med en lege (!) som da er norsk -libanesisk. Så nå har vi en god, traust og forsiktig nordmann å gå til :-) Og halebeinet blir tatt hånd om av en norsk osteopat- vi liker det nå helst litt sånn vi er vant til ;-)

Forrige helg tok Gunhild og jeg med ungene til Global village, ett marked hvor det finnes basarer fra store deler av verden. Masse pruting, lukter- og smaker. Kjøpte meg en Abaya;

abaya1 abaya22

med og uten slør. Faktisk så gikk jeg med den resten av kvelden der borte. Det er masse lokale på markedet- og jeg var litt nervøs for hvordan de skulle reagere. Det var iallefall første gangen jeg fikk smil fra ukjente emirat damer- de smilte litt sånn "så hyggelig". Det var faktisk utrolig deilig plagg å ha på- ikke hodeplaggene , men selve abayaen. Tenk så lettvint! Slippe å tenke på klær og hår ! Det var en Emirat dame som sa det til meg, og hun så mange fordeler med Abayaen. Regelen er her at damene har den på seg ute og hvis det kommer fremmede menn til hjemmet deres. Flott var det iallefall!

Forrige uke så jeg 4 kræsjer og 2 døde mennesker - det gjør inntrykk. Kjenner jeg er uhyre våken når jeg kjører bil. Er jo livredd for at en tulling(og det er det mange av her) skal smokke inn i bilen!

Endelig har vi klart å ta bilde av Shille og Shalle;
img33171

Forvokste edderkopper synes nå jeg !

Nå står en ny 14 dagers ferie for tur!!!!! Først kommer nasjonal dagen til U.A.E. 2 des, men den skal vist feires i flere dager. Rett etter kommer en ny Eid- og ungene har fri fra 1 des til 13 des! For så å gå 5 dager til juleferien! Heldigvis tar Frank fra noen av dagene, så vi kan finne på noe. Hadde en tanke om å dra til Oman, men den tanken har vist andre også tenkt.....fullt over alt. Men vi har ennå mye å oppdage i omegn her, så vi vil neppe få noen fritidsproblemer!

Advensstake fant jeg på Sjømannskirkens julebasar, så nå står det fire lilla lys (med glitter) og venter på søndag.

Avslutter med ett par bilder fra heimen;
img33152

Bård, Gard og Julian spiller playstation i dagligstuen ( kan jo si det når man har flere stuer :-))

img33163

Desiree og Guro tegner, eller roter mest kanskje :-)

Ha det godt så lenge :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

wikmarkidubai

wikmarkidubai

40, Lenvik

Mamma til Bård, Gard, Brage og Guro. Gift med Frank som da jobber i Polarcus.Flyttet til Dubai, The Green Community, i august 2008.Trives godt her nede i varmen.Suger til meg nye inntrykk og vil forsøke å dele noe av dette med dere.

Kategorier

Arkiv

hits