Frank 41 år !

I dag fylte Frank 41 år !!!
Dagen feiret vi på Al Qasr, ett 5 stjerners luksus hotell. Friday Brunch er en stor ting i Dubai, og hotellene reklamerer med bruncher i alle fasonger. Har lenge ønsket å kikke inn på Al Qasr så dette var jo en gylden anledning!
Det var jo som forventet- fantastisk! 6 ulike koldtbord(varme retter og)- men 6 forskjellige temaer! Dessertbord som man bare kan drømme om! Ungene hadde egen barnekrok der de kunne tegne og spise fra hyllene (!). Det var østers til sjokoladebord. Live musikk var det og.
Du kunne kjøpe med eller uten alkohol. Er det med, er det fri flyt av champis, vin og konjakk! Bare for ordens skyld, vi drakk vann :-) Det var ikke fritt for at ettersom timene hadde nok enkelte fått i seg med flytende enn fastende:-)
Vi satt i 2 timer- og nøt livet i luksus - Hipp Hurra for Frank !!!!!

img33432

img33581
Ungene fikk ansiktsmaling. Det ble mye gris etterhvert :-)

img33674
Bård var mektig imponert over sjokoladekoppene med sjokolade! Brage derimot, han ville ha eple! Det var også ett godteriskap hvor ungene selv kunne fylle sine egne poser.......Alt for at mor og far skal få sitte i fred og ro !

img33513
Hotellet er i tilknytning til Madinat Souk Jumerirah.
img33735
I lobbyen. Venter på at parkeringsvaktene skal hente bilen vår.
img33766
Tok oss en strandprominade i solnedgangen på Umm Sequeim. Med Burj Arab i bakgrunn.
img33857

Det var en flott bursdag !


3 kommentarer

marina hoel heitmann

29.nov.2008 kl.00:29

Som trofast og interessert bloggleser må jeg få gratulere den stolte far med 41 år. Like gammel som min Kjell, men han tjuvstarta på skolen så dere gikk da ikke i samme klasse. Kjell gikk med Rene Hillestad bl.a. Ser ut som dere hadde ei flott feiring på en flott restaurant, de hadde nok barna i sin hule hånd der, ja.
Vi har endelig fått nok snø til å få preparert løyper i finnfjordmarka, og er lykkelige på ski om dagen. I morgen kjøper Kjell langrennski også, så da er vi hele familien i gang uten å tråkke på tunge fjellski i marka.
Vi har iskald østavind og skal bruke helga på advent, anna skal til aurora i klassen i bursdag og så skal vi bake pepperkaker. Fikk i gave en pepperkakeform formet som en elg (vi har elg-tema på hytta)men det artigste blir (til ære for Bård og dere) å bake pepperkaker formet som kameler! Vi fant form på Nesoddtangen i helga :-)
Kos dere sakte i førjulstia, og nyt livet! Jeg nyter å lese bloggen, du er utrolig flink til å skildre de små tingene slik at man nesten er der mens man leser. Vurdert å skrive noe utenom blogg, Øydis?
Marina

Nina Valmyr Wikmark

29.nov.2008 kl.07:28

Hei, Hei.....
Tenkte på Frank i går, må gratulere han masse med dagen fra oss alle!
Jeg misunner dere all den flotte luksusen....
I går var en hektisk dag! Amalie skal være med på danseshow i olavshallen.
Hun går på danseskole som heter step by step, som vær jul har forestilling i Olavshallen. Og det er skikkelg profft! I går var vi på prøver......og det ble en del venting der.... men jeg fikk se deres innslag, og jeg ble skikkelg imponert! Nå gleder jeg meg veldig til søndag, da vi skal å se hele showet! Showet heter Step by step goes Disney. Amalie er løve, der hun danser med andre løver, tigrer og leoparder. Så der er Mowgli, og bjørnen, apekatter, hyener...osv i jungelen, så er de vel innom prinseser snehvit og 7 dverger, belle osv, så har de under the sea der det e div kjente. på slutten er det vel high school musical så dette blir morro.... skal prøve å ta litt bilder på søndag så dere får se.

Vanja Christensen

03.des.2008 kl.12:39

Hei Øydis:)
Jeg er her inne av og til og smugleser. Det er så gøy og interessant å lese det du skriver om! Jeg lærer en masse om Dubai, på godt og vondt. Du er veldig flink med ord, Øydis! En fryd å lese:)) Selv om dere får en anderledes adventstid, håper jeg likevel den blir stemningsfull og koselig. Klem fra Vanja

Skriv en ny kommentar

wikmarkidubai

wikmarkidubai

40, Lenvik

Mamma til Bård, Gard, Brage og Guro. Gift med Frank som da jobber i Polarcus.Flyttet til Dubai, The Green Community, i august 2008.Trives godt her nede i varmen.Suger til meg nye inntrykk og vil forsøke å dele noe av dette med dere.

Kategorier

Arkiv

hits