Dubai Creek og RIKTIG GOD JUL !!!

Da er det ikke mange dagene til jul. Og tross sol og sommer,( og litt regn. Forrige dagen våknet vi opp til 10 grader!!! En grad mindre en Moss hadde samme dag !) så blir det jul her og.

Ungene og Frank fikk ferie igjen i går, jeg er jo på en laaang ferie, så jeg merker det ikke så godt ;-)
I dag tok vi turen til gamlebyen, Deira og Bur Dubai- der har vi faktisk ikke vært før, så det var jo på tide. Her er det masse liv, lyder og lukter. Vi tok en Dhow oppover elva og fikk sett oss litt rundt omkring- gammelt møter nytt;
img35221

Gull Souken
img35243

Det er gull alt som glimrer! Kikket på diamanter(de fasinere!), holdt ett smykke i hånden verd 200 000 kroner- vakkert! Bare til orientering- det ble hengt pent på plass igjen :-)

img35232t
Her kan man kjøpe det meste, og det gjøres ikke uten å prute!
img35304

Dubai Creek
img35335

img35346

img35387

Bilde mot Burj Dubai- verdens høyeste bygning- spiret har kommet opp- så nå venter de spent på antall meter over bakken!

Da er det kun 4 dager til jul- og ungene gleder seg veldig! Vi har pyntet ett ganske så flott plastikk tre med glorette lys og fæl pynt, men det står nå der. Pepperkaker, smultringer og krumkaker ligger i skapet. Pinnekjøttet i fyseren- og pakkene godt gjemt for ungene.
Julekvelden skal feires på sjømannskirken på norsk/svensk vis- og 28. kommer mamma, pappa og Eline- den flotteste julegaven! Så jeg tror vi skal få det flott her og selv om det ikke er snø, minusgrader og multekrem.

VI ØNSKER DERE ALLE DER HJEMME EN RIKTIG FIN JUL! Vi savner dere, og håper dere finner ro og glede i høytiden som ligger for dør! Det kommer desverre ingen julekort fra Dubai (klarer ikke å finne frimerker og postkasse!!!!!!!)men vi sender masse varme og gode tanker til hver en av dere.

Mange klemmer fra alle oss 6!

Én kommentar

Inger

21.des.2008 kl.13:05

Har oppdatert meg paa bloggen deres igjen. Kjempeflotte innlegg. Spesielt innlegget om dr. til Dessiree gjorde inntrykk. Heia han og deg!!! Vi er kommet til sogn hvor vi skal feire jul og idag kom julesnoen hit ogsaa. GOD JUL til dere!

Klem

Skriv en ny kommentar

wikmarkidubai

wikmarkidubai

40, Lenvik

Mamma til Bård, Gard, Brage og Guro. Gift med Frank som da jobber i Polarcus.Flyttet til Dubai, The Green Community, i august 2008.Trives godt her nede i varmen.Suger til meg nye inntrykk og vil forsøke å dele noe av dette med dere.

Kategorier

Arkiv

hits