GODT NYTT ÅR !!

Godt nytt år til dere alle- og hjertlig takk for all juleposten vi fikk i dag !! Det ble julekveld nr 2 det ! Flotte bilder og utrolige koselige brev, dere aner ikke hvor koselig det var. Det kom først i dag, får jo post til jobben til Frank, og han har jo ikke vært på jobb på 14 dager. Forsterker litt den dårlige samvittigheten for at jeg ikke klarte å sende julebrev i år- egentlig en skam for en arbeidsløs husmor som har masse tid! Skal virkelig legge meg i selene for å finne ett postkontor med frimerker til påske !!!

I dag skriver vi 4. januar- og Eline påstår hun har vært her over en uke allerede. I mitt hodet har hun akkurat kommet ! Tida går fortere enn før ! Huff...............

1. juledag stekte vi vafler på verandaen og hadde hjemmelaga pizza til middag- ikke helt sånn 1. juledag jeg er vant til....savnet nok hjemme ekstra sterkt den dagen! Ikke for det, vi hadde det koselig, og ungene lekte rundt husveggene her. Juledagene gikk fort, og jeg vet sannelig ikke helt hva vi gjorde. Hadde en tysk vennefamilie på besøk og serverte de pinnekjøtt, kålrotstappe, akevitt og multekrem! Det smakte! De hadde aldri spist norsk julemat, bare hørt om den- og de var veldig fornøyde.

28. kom Eline og 29. mamma og pappa. Det var stas. Vi hadde jo gledet oss veldig til å se de, og også vise fram her vi bor. Nordmenn er jo enkle å få besøk av, får de sol og litt bading, er de fornøyde! Så det har blitt noen timer ved bassenget.

Nyttårsaften tok vi ungene med oss på teater. Skulle se "Jack and the Beanstalk". Brage ble syk rett før forestilling, og ble kjørt hjem. Vi andre fikk 2 timers underholdning av det pussige slaget. Jeg er imponert over hvor kommersielt de til og med klarer å gjøre en teaterforestilling! Her ble reklamen kamuflert inn i stykket- og det "kommerse" lyste gjennom det hele. Satt igjen med en litt kvalm følelse når det hele var over. Ungene var jo fornøyde, bortsett fra Eline da- amatør teater i hennes øyne!
På veien hjem traff vi jo køen, og ble sittende i nesten 2 timer i bilkø!!!! Fikk da med oss at Sheiken hadde avlyst nyttårsfeiringen pga krigshandlingene i Gaza. I dag fikk jeg høre at det ikke var sannheten, de hadde avlyst pga bombetrussel! Hm, vet ikke hva som er riktig, jeg. Vet bare at nyhetene vi får er sensurert, og de slipper kun ut det de selv vil slippe ut. Fikk også høre i dag at det finnes ett hav av "undercovered police"- og da gjerne ett par rundt hvert hushjørnet, så regner med de har full kontroll.
Men tilbake til nyttårsaften; vi kom oss da hjem, og til full festmiddag og gjester. Jeg var som sagt litt kvalm av hele teateret, men det tippet helt over da jeg kom hjem og jeg la meg 21.00! Det var den nyttårsaften. Hørte ungene raste rundt omkring og hadde det kjempeartig- så for de ble det nå en artig kveld.

Jeg kom meg etter ett døgn, men så gikk mamma og pappa ned for telling. Vi andre dro til Dubai Mall, såklart verdens største kjøpesenter, og tok en titt på såklart ; verdens største innendørs akvarium. Sikkert imponerende, men jeg klarte ikke la være å tenke på om noe skulle skje og vannet og haiene skulle fosse ut- hadde ikke vært en ok opplevelse! Må jo si at det finnes virkelig artige terror mål her.....Innendørs skøytebane  er det der og + da 1600 butikker! Been there- done that! Det blir nok ikke mange flere turer dit!

De "gamle" kom seg- og i går dro vi på Global Village. Det ligger litt i ordet hva det er- ett globalt marked. Eline gjorde kjempe suksess med pruting, og kom hjem med masse flotte varer! Egentlig ett artig sted å gå- masse lukter, lyder og masse artig å se på! Prute på og!

I morgen er det (heldigvis!) hverdag igjen, og back to normal! Ungene har mer eller mindre hatt fri siden 1 des- så mor er glad for at vi skal inn i litt struktur og rutiner. Leste at rutiner er en falsk trygghet, men det får så være- det fungerer! Og ikke er det så kjedelig heller!
Så får Eline sprengsola seg litt før hun drar :-) Det har riktignok vært litt småkaldt de siste dagen, så vi får håpe hun får litt varme og sol:-) Mamma og pappa skal være til den 15, så de har god tid :-)

Igjen ; Tusen takk for julebrev. Har savnet Norge veldig i det siste- og hører Finnsnes nesten snør ned- jeg synes det høres kjempe koselig ut!!
Stor klem !

img36053
Grilling i hagen!

img36031
Gard har vært for lenge i denne pengebyen, og gjør alt han kan for å tjene penger! Her sitter han og selger bibliotek bøker fra skolen! Han satt lenge og. I dag fant jeg han sittende langs veien spillende på en indisk fiolingreie- og jammen hadde han ikke fått noen dirhams også :-)

img36042
Guro er tøffere enn noen, og det hender titt og ofte hun stikker av på sykkelen sin !

img36201
Akvariumet. Kunne gå gjennom en tunnel. Her er Elin og !

img36352
Ett bilde av ho mor, Guro og krabba!

img36141
Ikke rart jeg ikke likte tanken på at disse skulle svømme rundt på Hennes og Maurits!

img36433
Kjøpesenteret har også 2 store fosser!

img36441
Pizza Hut på Global Village- små sjabby, men maten var god den. Prisene har steget mye her og, men 3 pizza, 10 hvitløksbrød og cola til 10- 150 kr, det er vel enda brukbart!
Her sitter Desiree også. For dere som lurer på hvordan det går der, så venter vi på Charitys avgjørelse. Vi har levert alle papirer, gjort det vi kan- så nå er det bare og vente.4 kommentarer

TippTopp

04.jan.2009 kl.18:18

Fine bilder:) Har en liten undersøkelse.. Hvilke erfaringer har du med å låne ut penger?

Britt Hjelle Johansen

04.jan.2009 kl.18:59

Halloen:-)
Ja, her har vi iallefall nok snø, ser nesten ikke ut kjellervinduene..... Har ikke opplevd så mye på en gang siden jeg flytta hit til feltet... koselig? Tja, jeg måker jo ikke snø, så jeg synes jo at det for så vidt er greit, men det er værre med min bedre halvdel, han fortviler. Det er iallefall så ille at katta nekter å gå ut! Men du kan tro vi har kosa oss i bassenget disse ukene. Jeg tok mitt første bad lillejulaften når jeg var ferdig med huset til jul, det var herlig:-) Ongene har bada hver dag, så når skolen begynner igjen i mårra, må vi legge inn badefrie dager, sånn at leksene kan gjøres uten protester... Det skal bli godt med rutiner og hverdag igjen, ongene krangler og slåss, så de har nok gått for mye oppå hverandre i to uker. Men selv kunne jeg godt tenkt meg å vært i dine sko, med bare en laaaaaang ferie....:-) Kos dere, og hils:-)
Klem fra alle oss over veien:-)

cecilie raddum

08.jan.2009 kl.08:36

Godt nyttår. Det ser ut som dere har hatt noen fantastiske dager sammen med vår "lille" gullklump. Hørte at hun ikke ville hjem , godt tegn. Men nå gleder vi oss til å få henne hjem. Den værste kuldeperioden er over så den blir mild vær når hun lander. Vi er jo spent på hvor mange kroner hun har klart å svi av, og hva de er svidd av på.Kos dere sammen med ma og pa . Masse klemmer fra Cecilie

Elisabeth Endestad

09.jan.2009 kl.09:10

Hei. Har lest bloggen din. Kom over den i jakten på barnehager her i Dubai. Flyttet hit i begynnelsen av desember. Bor fremdeles på hotell siden vi ikke vet hvor vi vil bo ennå.Leste i bloggen din at du ikke fikk sendt julekort i fjor. Du får kjøpt frimerker i Hallmark butikkene og jeg vet at man kan få sendt kortene evt i Mall of Emirates ved inngangspartiet i første etg fra parkerinshuset.Er postkasse der.Håper dette kan være til hjelp for deg:)

Skriv en ny kommentar

wikmarkidubai

wikmarkidubai

40, Lenvik

Mamma til Bård, Gard, Brage og Guro. Gift med Frank som da jobber i Polarcus.Flyttet til Dubai, The Green Community, i august 2008.Trives godt her nede i varmen.Suger til meg nye inntrykk og vil forsøke å dele noe av dette med dere.

Kategorier

Arkiv

hits