En liten oppdatering om de små her hjemme;

Bård trives veldig godt på skolen. Mye lekser til tider, men er det matte er det ingen problem. Litt mer masing når han må skrive. Vi har nå tatt opp igjen norsk lesingen, fordi den begynte å bli litt engelsk. Han har glemt ø-æ-å bokstavene, så her måtte vi gå litt grundig til verks.
Han spiller basket og trener karate hver uke. Det er stas med den hvite karate drakten, og de sparker og roper japanske ord :-) Han har blitt STOR. Alle klær vi hadde med fra hjemme, er for små nå. Bård er en snill gutt, og gjør stort sett det han blir fortalt. Han har masse venner på skolen, og i dag skal han være med en kompis hjem. Desverre sjekket vi ikke hvor han bodde, så jeg må kjøre byen rundt for å finne han i kveld :-)

Gard og Brage trives også. Det har nå kommet en norsk "skyggelærer" i klassen. Hun skal jobbe med en annen gutt, men jeg synes det er godt å ha en vassekte norsk førskolelærer der! De fyller fem neste uke, og skal ha stor fest (skrækk og gru !!) Vi har leid inn noen til å ha underholdning, og dette skal skje i parken. Vi skal IKKE ha 20 4-5 åringer inne her, der går grensa for hva jeg gidder! De snakker nå godt engelsk, og har falt til ro :-) Men de snakker om fisketurer i nord norge som vi skal ha til sommeren :-) Ikke får vi så masse negativ tilbakemeldinger fra skolen lengre heller. De har vel skjønt at her sitter man mer stiller enn det man gjør i barnehagen hjemme.

Guro kråka, er en liten "tomboy"- tøffere enn toget! I går slo hun plutselig over på engelsk, og jeg satt bare og måpte- hun hadde flott uttale og masse ord. Jeg er ikke mamma mer, men mummy :-) Ellers er hun aktiv, klatrer, hopper og sykler som en mann. Har prøved å gi henne barbie dukker, men de er lite spennede, her er det biler og fly som gjelder! Og bukser er artigere enn skjørt! Hun er nå i bhg hver dag fra 8.30 til 14.00. De forteller at hun kun leker med guttene, så slik blir det vel med 3 eldre brødre.

Frank jobber og står på. Jeg tror finanskrisen vil slå og slår ganske så kraftig til her nå i Dubai. I januar har ca 20 000 allerede forlatt Dubai. Det er ventet at ca 10 % av befolkningen vil forlate Dubai innen årsskifte. Det er faktisk mindre trafikk på veiene, og masse av prosjektene er nå lagt på is.....Traff en dame fra Senja, som har bodd her i 20 år forrige dagen, og hun sa hun følte en viss glede med at kanskje Dubai kunne bli litt som før. Vi håper jo at leieprisene på hus vil falle litt også :-) 15 000 biler er nå forlatt på flyplassen. Har du lån på bilen din her, kan du ikke selge den. Så de som er rammet av krisen, har bare pakket sammen og dratt. Det er flere elever på skolen , som også er i ferd med å dra. De dumper hotell priser for oss som bor her, slik at de kan få belegg. Kjøpesentrene er tomme, og så klart dette vil merkes. Sheiken i Dubai sies å ikke ha penger nok til å betale bygningsarbeiderene.....Klart det merkes her.
Frank sitter vel godt forløpig, men vi aner ikke hvordan det vil gå. Jeg ber om permisjon ett år til, men ja- vi tar en dag om gangen.
Været er kaldt! Bare 14 grader om morran, og når maks 20-22 på dagtid. Så her er det langbukse og jakke. Vinter i Dubai :-)
I dag har jeg vært på frokost sammen med mammaer i Bårds klasse. Nå burde skulle jeg ha trent.....Guro skal hentes kl 14- og så er det helg. Frank skal ut i kveld med noe greier i kveld, jeg må putte ungene i bilen og hente Bård etterhvert.
I morgen er det loppemarked, egentlig inntekt til Desiree, men det er nå endret til Gaza istedet før.

Dette var en kjapp oppdatering fra hvordan Wikmark har det i Dubai. Det har vært mye skriverier om Desiree, og det har sin logiske forklaring...men vi er her alle sammen- og har det fint. Hoster og harker veldig for tiden hele gjengen, men det er jo ikke så rart med denne kulda ;-)

Kos dere, og vil gleder oss til besøk av Tone og Sverre i neste mnd!

Klem

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

wikmarkidubai

wikmarkidubai

40, Lenvik

Mamma til Bård, Gard, Brage og Guro. Gift med Frank som da jobber i Polarcus.Flyttet til Dubai, The Green Community, i august 2008.Trives godt her nede i varmen.Suger til meg nye inntrykk og vil forsøke å dele noe av dette med dere.

Kategorier

Arkiv

hits