Operasjon

Desiree ble operert på søndag. De lukket ett 5 cm stor hull !!! Legene var selv overrasket at hullet var så stort og at hun har levd med dette hullet så lenge! De tok vev fra benet, og lappet hjertet med. De lagde også ett lite hull, slik at overgangen ikke skulle bli for stor for kroppen hennes. Dette skal de tette senere med kikhullsoperasjon, en smal sak iflg legestanden!

Jeg var der kvelden før og helt til neste dag etter operasjonen. De var fryktlig spennende timer, og jeg var ikke lite glad da kirurgen kom ut med ett smil om munnen :-) Heiv meg om halsen på stakkaren :-)
Frank var hjemme og holdt stand med alle her- så han har vært delaktig i høy grad !

Hun har hatt masse smerter så klart, og det var ledninger alle veier. Snakket med henne senest for noen timer siden. Hun er fremdeles på ICU, de skulle ta ett ekkogram i dag og hun får medisiner mot trykket i hjertet. Legene er svært fornøyde- og dette går bare en vei- rett opp :-)

Nå kan jeg jo også si at det var sjefs Sheiken i UAE som betaler hele gildet !! Dette var en gave fra han! Nå er han riktignok verdens 5. rikeste mann, så dette er vel ikke en gang en dråpe i havet for han, men for Desiree er dette ett nytt liv ! Så slik hang det sammen! Nå gjenstår det bare å få takket på ett brukbart vis, og samtidig donere bort de 140 000 NOK jeg har på konto. Men det skal nok bli en smal sak. Tv reporter jobber med den saken :-) Det skal lages ett program om Desiree og hennes historie på tv-en, men det får bli når hun er oppe og går 100 % !

Så jeg må bare si at dette har vært en eventyr historie av de sjeldne, masse spenning, håp som brast og håp som ble tent igjen- og nå har Desiree like stor sjanse som deg om meg til ett langt liv! Det er ikke ille det for en lutfattig, foreldreløs jente fra den filipinske landsbydga !!! Og nå gleder vi oss bare til å få henne "hjem" igjen.

Stor klem :-)

3 kommentarer

flaskebunn

04.feb.2009 kl.10:54

huff høres ut som fæle greier.. utrolig bra det har gått fint da!! :)skal lese bloggen din nå så jeg får meg meg litt meir info

marina hoel heitmann

04.feb.2009 kl.12:04

ÅÅÅÅ, så godt å høre!!Tenk at det kunne gå så bra! Og tenk at lille store Desiree blir helt bra. En vidunderlig historie, Øydis, som jeg nyter å få høre nytt om hver gang du oppdaterer bloggen din. Og så var det selveste store Sheik som betalte. Dette er en helt utrolig historie som bare må fortelles/dokumenteres for resten av verden, og så en interessant pekepinn på hvilke rettigheter /mangel på rettigheter en arbeider i verdens rikeste land har... Godt jobba, Øydis, jeg gleder meg til å høre resten. Alle gode tanker til dere alle og Desiree som har fått et nytt liv i gave! Klem fra Marina

Cecilie

04.feb.2009 kl.15:10

Dette var godt å høre. Jeg er så glad på Desires vegne. Du må hilse henne mye og si at vi har tenkt og tenker på henne.
Mvh Cec

Skriv en ny kommentar

wikmarkidubai

wikmarkidubai

40, Lenvik

Mamma til Bård, Gard, Brage og Guro. Gift med Frank som da jobber i Polarcus.Flyttet til Dubai, The Green Community, i august 2008.Trives godt her nede i varmen.Suger til meg nye inntrykk og vil forsøke å dele noe av dette med dere.

Kategorier

Arkiv

hits