Og dagene går....

Ja, tida går fort her også :-)
I går hadde vi 33 grader, det er det noen måneder siden sist vi hadde- så det var litt godt. Men når det er væromslag blir man jo litt småruskette i halsen, så i dag er Guro hjemme. Hun har bjeffehosta i hele natt. Hun er så lykkelig når hun får være hjemme og "læke" i fred og ro.
img37581 
Styrer fælt med disse "babyene".

Desiree har det bra, hun er ennå på sykehuset, men regner med at hun kommer hjem hit neste uke.
Forrige torsdag  var det interjuv med både tv og avis. Jeg tror vel jeg allerede har spredt det godt rundt. Jeg har løyet litt, men ha meg unnskyldt, det er litt mange Sheikher å holde styr på. Det var kronprinsen som betalte sykehusoppholdet, Sheikh Mohammed, ikke Khalifa. Khalifa har foresten 35 koner, 19 sønner og et ukjent antall døtre- så lett er det ikke å holde styr på :-)

Desiree fikk lungebetennelse og litt vann i lungene rett før helga, men det går bra nå. Hun puster litt tungt. Men hun er iallefall i godt humør :-)
Det har jo vært litt spennende å være en mini-kjendis for noen dager. Det var noen leser innlegg i etterkant i avisen, og det er jo litt bra at man kanskje kan være med å synliggjøre noen verdier og holdninger. Men karrieren i det offentlige rom er nå over- og godt er det!
Var invitert på middag med den filipinske ambassadøren i Abu Dhabi torsdag kveld. Det var jo en snodig opplevelse. Er ikke helt sikker på hva jeg synes. Men det som var gøy var å kjøre hjem i stor BMW med flagg på bilen :-) Så barnslig er jeg ! Og ambassadøren var mektig imponert at mannen min tok vare på barna mens jeg fartet rundt! Så hurra for deg Frank :-)
Ungene hadde sportsdag på skolen forrige lørdag, og det synes de var morro! Det var ikke helt som vi er vant til med 60 m, høyde og slegge og sånn. Litt mere eggeløp og lek.
Det går veldig fint på skolen med alle sammen. De skal være her iallefall i 4 år sier de, fordi de skal på skoleturer....Spurte Guro hvor Norge var, og det var ute i veien det:-) Guttene gleder seg til å plukke blåbær med bestefar!
I dag er det torsdag og helge start. Frank skal ha ro konkurranse i hele morgen, med påfølgende bankett. På søndag morgen kommer Tone og Sverre, det blir veldig stas. Ungene har mid-term break i noen dager, så de har fri. De er gode med fridager her i U.A.E.
Nå når hverdagen har kommet litt mer tilbake her, og ting har roet seg ned, så kjenner jeg jo litt lyst til å gjøre noe mer fornuftig..det var jo som en liten jobb det med Desiree, og kanskje kan jeg finne meg en liten jobb. Har møtt mange spennede mennesker den siste måneden, og ser ikke helt bort ifra at noen av disse bekjentskapene kan hjelpe meg litt med den biten.
Hører dere har masse snø hjemme. Savner en ekte god skitur!!! I dag er det sterk vind og masse sand i lufta. Klart jeg savner en skikkelig skitur i marka eller innover "Holtan"....
Stor klem fra Øydis !

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

wikmarkidubai

wikmarkidubai

40, Lenvik

Mamma til Bård, Gard, Brage og Guro. Gift med Frank som da jobber i Polarcus.Flyttet til Dubai, The Green Community, i august 2008.Trives godt her nede i varmen.Suger til meg nye inntrykk og vil forsøke å dele noe av dette med dere.

Kategorier

Arkiv

hits