Jebel Ali Beach Resort

I dag var det sandstorm !!! Sand alle veier- det kilte godt i halsen, og umulig å se mer enn noen meter ! Så i dag har vi vært på Mall of the Emirates i hele dag, til Franks fortvilelse....Men vi har da kost oss på bokhandelen mens ungene vært på lekeland. Kino og sushi også, så man skal da ikke klage!
I går derimot var det nydelig vær og ingen sand, 35 grader og vind- perfekt dag for strandtur. Vi dro til Jebel Ali Beach Resort, tenkt på det lenge, men ting tar jo litt tid.. Og det er ikke så artig når det bare er 25 grader og kaldt ;-)
Vi hadde en flott dag ute i vannet og i sanden.
Synes du bildene er små, trykk på de og de blir større....

003
Bård har blitt så stor. Vi spiste lunsj på hotellet, og han åt faktisk mere enn Frank !!!
0081

01310171

Frank tok med seg Gard og Bård på banan tur, mens vi andre kjørte båten, Guro fikk styre;-)
0181

0201

Ellers har vi hatt en fin uke. Varmen kom litt bardust på oss, fra 25 til 35 over natta, men man blir vant til det og ! 
Norsk dame middag var det på onsdag, med godt over 40 norske damer til bords. På torsdag feiret vi 9 års bryllupsdag. Frank har hatt hektiske dager på jobb, og ungene fine dager på skolen. 
I morgen kommer Jorunn på besøk, det blir koselig ! 
Traff noen norske turister i går, de syntes vi var så heldige som fikk bo her- og ja, det synes vi også ;-) savner fremdeles skituren....men det får bare være sånn for øyeblikket ! Varm klem fra oss ,-)


 

3 kommentarer

nina Valmyr Wikmark

28.feb.2009 kl.18:09

Gratulerere med bryllupsdagen!!!

Jeg kunne godt ha tenkt meg den varmen dokkers nå, vi holder på å snø ned!!!
Er kjempe,kjempelei snø nå, og det er mange år siden vi har hatt såmye snø som nå!!!
Nå vil jeg ha sommer!!! Send litt sommervarme denne vei da!!!!
HILS ALLE!
Klem fra Nina, Ronny, Amalie og Madelen!!!!

anne-marie

02.mar.2009 kl.18:34

Hei alle 6
Flotte bilder - skjønne barn. Trodde jeg så syner på vei til jobb i dag - der kom øydis gående ved Sinsen krysset... må ha vært søsteren din. I dag var det trafikkaos igjen p.g.a. mer snø, takene har begynt å kollapse så det er mye snø i oslo. Vi tok turen til korketrekkeren i går, veldig populært, støl i ryggen i dag. Håper det er bra med Desiree. Ha en flott dag:)

marina hoel heitmann

07.mar.2009 kl.21:51

Hei, vi digger fortsatt bloggen din, Øydis, og følger spent med på fortsettelsen av "føljetongen" om deres meget krydrede tilværelse der sør :-) Vi har vært på sprint-renn i Øverbygd i dag. Knalldag med en plussgrad, knallblå himmel og kjempeføre! Nå er hele mørketia glemt. Igjen... Kos dere fortsatt, - det gjør vi :-)

Skriv en ny kommentar

wikmarkidubai

wikmarkidubai

40, Lenvik

Mamma til Bård, Gard, Brage og Guro. Gift med Frank som da jobber i Polarcus.Flyttet til Dubai, The Green Community, i august 2008.Trives godt her nede i varmen.Suger til meg nye inntrykk og vil forsøke å dele noe av dette med dere.

Kategorier

Arkiv

hits