Plaque of Recognition og Desert Safari

Jorun har vært her i uka som har gått, og reiser i natt hjem til nord. Takk for veldig koselig besøk Jorun! Er fremdeles imponert av at husmor ferien blir lagt til ett hus med 4 små ;-)

Været har vært varierende denne uken, mye vind, kjølig ( for oss), og så kom varmen igjen mot helga. Sandstormer har vi også hatt. Da knaser det godt i munn og øyne! Det knaser jo ikke i øyner da, men det svir..

På fredag ble vi invitert på en Filipinsk tilstevning. De skulle dele ut en utmerkelse til undertegnede, og da kunne jeg jo ikke si nei. Men jeg nektet å gå uten Desiree, hun kom motvillig med. Men tror hun hadde en kjempe artig dag med sine "kabayaer".
Jeg fikk illefall en plaquett- og synes det var litt ubehagelig...Og dessuten så er jeg jo ferdig. Desiree ble bra igjen, og så går vi videre. Men litt stolt er jeg kanskje da...likevel...

010
Her får jeg "prisen" og så blir jeg litt rørt, det hører med .

013

Alle VIP gjestene fikk blomster rundt halsen. Vi var invitert for å være der hele dagen, men gikk etter noen timer. Hadde lovt Jorun å bli med på ørken safari, så det passet bra!!

021

Litt lei der ser dere ;-)

Vi ble plukket opp av en stor 4 hjul dreven bil, og tatt med ut til The Big Red. Der var her vi var Tone, og du skal være glad dere bare fikk en svingom med oss, og ikke tok en skikkelig tur!
 vV tok med oss Bård, og han synes jo dette var kjempe gøy! Men ikke jeg! Det var værre enn berg og dal bane. Sjåføren var flink, men en villbasse!! Her skulle han oppå hver eneste sanddyne, og helst stupe ned på andre siden, eller kjøre 60 grader skrått nedover i full fart! Fikk han ett hopp i ny og ne med bilen, var han ekstra fornøyd! Jeg satt for det meste med lukkede øyner, og lurte på om vi ikke var ferdige snart!
Vi var 15 biler i samme "tog"- og to biler smadra sammen også.....

030

Ørkenen er også full av andre villbasser med sinnsykt bråkette firhjulinger. De hoppet og spratt rundt oss, for å vise seg fram! Litt tøffe er de nå ;-)
033

Her satt bilen øverst seg fast, og vi taua han løs. Bildet viser det ikke, men vi står parkert i en ganske så bratt helling...skummelt var det. Det suste jo biler over haugen der hele tiden! Kan ikke være lang leve tid på disse bilene.
042

Ørkenen er vakker. Tipper den er enda vakrere uten brumming, gassing og brøling fra ett hundre talls kjøretøy !

Etter vill-manns kjøringen ble vi tatt med til en telt leir. Jorun synes det var spennende, men som fastboende lukter det litt turist-felle...Idiotiske priser, og altfor mange snydense indere. Magedanseren var russisk, og kunne kanskje ha trengt litt mer øving. Nå var jeg litt negativ....men vi fikk mye for pengene, så det var verdt det. God grillmat også, når vi endelig kom fram til serveringen. Men igjen Tone, dette var ikke noe for små unger...så du gikk ikke glipp av noe. Har hatt litt samvittighets kvaler for at dere ikke kom dere ut, men nå slapper jeg helt av ;-)
047

Det ble kaldt utover kvelden, helt ned i 17 grader og litt sur vind, så vi frøs.....Men Bård sa på veien hjem, at dette var den kuleste dagen i hans liv ;-)

Ellers er det bra med alle her. I dag er det profeten Mohammeds bursdag, og offentlig fridag, igjen. Må jo nevne at Jorun hadde med seg Vesterålens fiskeboller....beste middagen på lenge ;-)

Stor klem fra alle oss !

3 kommentarer

Inger

23.mar.2009 kl.08:26

Vel fortjent Øydis! Øydis er blitt kjendis i det filipinske miljøet her og det er ikke noe rart :-)

Eirin

23.mar.2009 kl.22:14

Jeg leste om dere i Aftenposten - saa fantastisk at dere hjalp med aa redde livet til hushjelpen deres! Det var en flott historie og jeg haaper det setter sokelys paa hvordan mange utenlandske arbeidere behandles i Emiratene. Og enda bedre at det ble penger igjen til aa hjelpe en annen. Utrolig hyggelig aa lese!

Hanne

24.mar.2009 kl.00:19

Så bra at hun klarte seg! Det er utrolig grusomt å høre hvordan fillippinere blir behandlet som undermennesker i dette landet. Har ikke ord, la oss inderlig håpe at holdningene i dubai til andre mennesker aldri vinner frem i resten av verden. Hvilken falitterklæring det ville vært. Som Jefferson sa: "All tyranny needs to gain a foothold is for people of good conscience to remain silent."

Skriv en ny kommentar

wikmarkidubai

wikmarkidubai

40, Lenvik

Mamma til Bård, Gard, Brage og Guro. Gift med Frank som da jobber i Polarcus.Flyttet til Dubai, The Green Community, i august 2008.Trives godt her nede i varmen.Suger til meg nye inntrykk og vil forsøke å dele noe av dette med dere.

Kategorier

Arkiv

hits