Campingtur i Oman

I helga hadde vi vår første overnatting i ørkenen- og for en opplevelse!! Vi var ca 50 stk fra Norge og Sverige som dro med Sjømannskirka. Vi dro inn i Oman, og videre inn i ødemarka.
Lunsjen hadde vi i 43 grader. Vi har blitt godt vant til varmen, men mye mer enn 43 tror jeg ikke jeg hadde orket uten bade mulighet ;-) Vi campet inne på Madamsletten. Der fikk vi rast litt fra oss med 4WD, og jeg kjørte masse !!!!
Anne husmor, bakte t.o.m. kake på bål ! Ungene hadde det fryktlig morro med de andre norske ungene, de så alt fra ufo til giftige biller ! Fantasien er det ingenting i veien med ! 
Det var stille ute i ørkenen, fantastisk stjernehimmel- og masse dyrelyder. Sjelefred for oss som alltid hører duren fra bilene.
På morgeskvisten ble det faktisk litt kjølig. Klokken 0600 var vi alle oppe og jeg tok med noen unger på en liten fjelltur. Vi pakket ned teltene og dro før det ble for varmt. Deretter dro vi inn til Hatta pools- friskt kildevann fra fjellene. Det var godt med ett bad- fikk vasket all sanden av kropp og hode.
Sitter igjen med en deilig følelse i kroppen- dette var noe av det flotteste vi har opplevd her nede. Og det er godt å vite at det finnes så masse natur vi kan benytte oss av nå når vi endelig har tatt steget ut med camping utstyr. Det var en liten terskel å komme over, og nå angrer vi bare på at vi har kastet bort så masse tid på ikke på våge!
008
Lunsjpause i 43 grader!

007

014
Det var masse kameler på vår vei. De er ganske så søte ,-)

021
Kunst !

023
Gjennom passet før teltplassen.

024
Nytt telt! Dubai standard- soverom, kjøkken og bad ;-)

033
Når vi lekte oss litt i dynene, satte denne svensken seg fast, men sterke menn klarte å få den løs.

041
Gutta boys på eventyr!

044

047
Det er deilig når solen har gått ned.

056
Sol-oppgang. Det var masse rart som kravlet og krøp på morraskvisten. En kjempebille spaserte rundt i teltet!

058
Nydelig lys når sola stiger. Guro har sluttet med smokk, men var vel litt raus i helga.

066
På vei til fjells- her ser dere teltplassen.

070
Bård på toppen.

080
 Hatta Pools

084


TAKK FOR EN KJEMPETUR !!! Dette gjorde lengselen til skituren mye mindre ;-)

8 kommentarer

Inger

23.mar.2009 kl.08:24

Dette så flott ut! Neste gang blir vi også med! Hilsen en som også savner ski osv.

Ingvild

24.mar.2009 kl.12:51

Hei. Eg er Ingvild Kleppan, venninna til Inger Sollie. Besøkte Inger i februar og då fekk eg høyre om deg. I dag leste om deg og det du har gjort for Desiree på Aftenposten.no. Imponert over kva du har fått til! Man skulle hatt fleire av ditt kaliber! Ha ein fortsatt fin dag. Helsing Ingvild

Kjerstii

24.mar.2009 kl.12:54

Hei Øydis :)
Kjempeartig og lese bloggen deres, artig å lese om hvordan barna klarer seg på skolen !
De er foresten blitt utrolig store, og kjempesøte :D

Kom over bloggen din via folkebladet, hvor de skrev om saken deres angående hushjelpen. Utrolig bra gjort av dere.

Hilsen fra en av dine tidligere elever !:)

kjerstisorensen

24.mar.2009 kl.12:57

www.kjerstisorensen.blogg.no

Slenger inn linken til min blogg. Laget den for bare en uke siden og er ikke så flink til å oppdatere, men hadde vært koselig å få en kommentar eller to :)

Ingvild Norum

24.mar.2009 kl.13:31

Hallo der nede!
Så koselig det så ut med ørken tur. Hadde aldri tenkt at det var en plass man dro på tur til. Men det virket som en riktig fin utflukt for både unger og voksne. Den badinga så helt knall ut. Her oppe i nord, nærmere bestemt Finnsnes, har det snødd horisontalt igjen. Det er ennå et stykke igjen til vår. Men jeg tror det går fort når vinteren begynner å slippe taket.
Jeg ser at ungene deres er blitt større, men ellers ser det ut til at de er på en gulle god plass. Kan tenke meg mor passer godt på der nede også! Stor klæm til dere alle! Hilsen Ingvild

Øystein

24.mar.2009 kl.23:13

HEI.
Har sett bloggen deres,ser dere trives og har det fint,
mange fine bilder og komentarer,og en fin innsats
for hushjelpen deres.
Hilsen Øystein og Sissel.

Øyvind

26.mar.2009 kl.17:00

Hei kjempefin blogg ser kjempefint ut der nede:-)
Hilsen Øyvind

marina hoel heitmann

27.mar.2009 kl.18:08

Nok en liten virkelighetsflukt laget du til meg der, Øydis. Fantastisk skildring som vanlig, -flotte bilder, grøsset litt ved tanken på bille i teltet, men alt blir vel en vane. Flott telt, og jeg skjønner at det var godt for deg å komme ut på tur.. Husk at skitur er noe du vil oppleve masse av i en annen fase av livet, nå er det varmen og mulighetene for andre opplevelser dere har, heldige dere. I dag sluttet ei jente i Anna sin klasse for å flytte til en annen skole, og snart flytter ei til, så Anna gleder seg til at Bård (som er blitt SÅ stor)"en gang kommer tilbake i hennes klasse" og jeg håper nå også å ha dere rundt her en gang.. - selv om jeg innser at deres verden er betraktelig større nå... Klem med fregner og kalde kinn fra oss som har hatt skidag i dag :-)

Skriv en ny kommentar

wikmarkidubai

wikmarkidubai

40, Lenvik

Mamma til Bård, Gard, Brage og Guro. Gift med Frank som da jobber i Polarcus.Flyttet til Dubai, The Green Community, i august 2008.Trives godt her nede i varmen.Suger til meg nye inntrykk og vil forsøke å dele noe av dette med dere.

Kategorier

Arkiv

hits