Regnværsdag

Gard og Brage har foreløpig fri i dag, så de sitter og ser på Pippi på dansk (!!). Senere i dag skal de ha en student-parent konferanse i dag, dvs de skal vise meg arbeidet de har gjort og snakke om det- og dette skal de gjøre uten lærer!! Får meg til å undre meg om 5 åringer her nede er langt forut for sin tid....tviler vel litt på om mine er det ;-) Heldigvis!!

Og så regner det, jeg kan ikke annet å si en DEILIG ! Riktignok er det ikke 8 grader og regn som på Finnsnes, men det er iallefall regn!

I går var det Spring Fair i barnehagen. Masse bilder av blomstrer som spirer og gror- ja, bilder...Her må vi bare late som om det er sånn vår som vi kjenner. Våren her er jeg litt usikker på, men kjenner at fuktigheten øker, det er vel ett godt vårtegn det da!

Ellers må jo jo nevne at ungene fikk rapportene sine, og kjære medkollegaer hjemme; her ligger vi langt etter!! Hver unge fikk en 6 siders(!!!!) rapport. Her var det karakterer, kommentarer- og betraktninger! Stolt mor som jeg er må jeg jo nevne at ungene gjør det fryktlig bra! Og ros til lærerene som klarer å lage så omfattende rapporter!! Rapportene kommer 3 ganger i året!

Fant noen fine bilder på nett, Dubai før og nå- og det er 15-20 år som skiller disse bildene, ikke ett århundre eller så !Det viser litt av hvor aktiv byggevirksomheten har vært her nede. Nå er vi litt spente på hvordan det vil bli framover. Mange prosjekt er lagt på is, og mange vil kanskje aldri se dagens lys. Og kanskje heldigvis det og ;-)
dubai1991colours

n62403109516876799114


2 kommentarer

- Simi -

29.mar.2009 kl.09:02

har dere regn? ;O kjipt.. vi har knallsol :D

kjerstisorensen

01.apr.2009 kl.20:10

Hørtes egentlig ganske greit ut å få slike rapporter for å vite hvordan man ligger ann :p

Skriv en ny kommentar

wikmarkidubai

wikmarkidubai

40, Lenvik

Mamma til Bård, Gard, Brage og Guro. Gift med Frank som da jobber i Polarcus.Flyttet til Dubai, The Green Community, i august 2008.Trives godt her nede i varmen.Suger til meg nye inntrykk og vil forsøke å dele noe av dette med dere.

Kategorier

Arkiv

hits