Påskeferie besøk fra Nesodden

Så var påskeferien her .Eila, Stuart, Tord, Trym og Ida tok veien hit ned til oss ! Det var stas! Uka før påske regnet det ganske mye, men været viste seg på sitt beste mens de var her.
Og jeg tror feriegjestene fikk med seg det som er verdt å få med seg når man er her nede; Altantis, Ski Dubai, ørkensafari, strand, marked og bassengliv! Undertegnede er imponert over aktivitetsnivået! Bård fikk være med på det meste, så han hadde nok time-of-his-life påske!
Frank har jo hatt normal arbeidsuke, men han tok en dag fri- og da dro vi alle til Ajman og Dreamland badeland.
Stuart har enormt barnetekke, så Guro og Brage lot han nesten ikke være i fred! Det er lenge siden jeg har tilbrakt så masse tid med ungene til Eila, så det var veldig fint å få være så mye sammen med de. Og de var flinke til å leke med de små her. Bård og Tord har vi nesten ikke sett eller hørt ;-) Da de dro på søndagskveld, brast alle ungene i gråt.....
Her fra Dreamland;
018

019

016

Vi fikk oss også en tur til Jebel Ali Beach Resort. Her fikk de lekt seg med vannski, banan, tubes og alt annet rart. Frank er litt roligere av seg- og tok med ungene ut på en liten seilbåt;
034

Guro og jeg holdt oss mest på land og langs strankanten. Det var oppmot 40 grader denne dagen.
031

Ungene har enda noen dager ferie til før siste termin begynner. Bestefar Finn kommer på torsdag, og det gleder vi oss masse til ! Vi synes vi er kjempe heldige som får så masse besøk fra hjemme. Det er lenge siden vi dro hit ned, og vi lengter nok litt hjem- så det blir litt plaster på såret at dere kommer ned til oss. Så til Eila og co ; Tusen takk for besøket- det var kjempe koselig å ha dere her, dere er hjertlig velkommen tilbake ,-)

2 kommentarer

Ida

14.apr.2009 kl.17:25

Jeg hadde det kjempe fint i Dubai:) Takk for at vi fikk komme=)

Kjerstii

20.apr.2009 kl.20:26

Frister med sol og godt vær når jeg ser bildene !!
Her har vi snøstorm, selv om vi er kommet til 20 April.

Skriv en ny kommentar

wikmarkidubai

wikmarkidubai

40, Lenvik

Mamma til Bård, Gard, Brage og Guro. Gift med Frank som da jobber i Polarcus.Flyttet til Dubai, The Green Community, i august 2008.Trives godt her nede i varmen.Suger til meg nye inntrykk og vil forsøke å dele noe av dette med dere.

Kategorier

Arkiv

hits