Nytt innlegg ;-)

Nå har det blitt etterlyst ny oppdatering, så her kjæm det ! Det har vært for lenge siden sist, men dagene flyr her nede- og når man ikke gjør noe utenom det vanlige, ja, så tror jeg jo at det ikke er særlig spennende for andre;-) Men det har da skjedd masse den siste tiden.
Det beste er jo at bestefar Finn er her, og det er stas ! Her får vi skikkelig mat, norske kjøttkaker, bestemors fiskekaker, hjemmelagd kjøttsuppe laga på pinnekjøtt- ja, det er ikke måte på. Nå drar bestefar på onsdag- og da går vi nok tilbake til min faste gørr kjedelige ukesmeny. Ja, jeg hater å lage middag !
Så er det jo ikke fritt for at svine-influensaen skremmer oss her nede også- riktignok finnes det ikke ett eneste svin i landet eller landene omkring, men det har jo ingenting med saken og gjøre. Men for dere som lurer, så er det heller ikke alle supermarkedene som selger svin heller, bare noen utvalgte, og det er i egne avlukker for non-muslims! Men nok om grisen som dyr. Det er ikke påvist noen smitte her, men vi er vel ikke imune for smitte her til tross for da grisemangelen og avlukkende! Det bor 5 millioner i UAE, og de har influensa medisin til kun 40 000, så dere er bedre stilt der hjemme med deres 1,5 mill medisin doser! Så kan dere jo godte dere med det! Men jeg har mitt eget lille lager ,-)

Så stiger gradene her. I dag hadde vi 43- og det er jo forholdsvis varmt, men jeg tok meg i at jeg faktisk synes det var litt deilig. Det er bare varmt-varmt, fuktigheten kommer ikke før nærmere juni, og da blir det nok mere syting.
Ellers har jeg hengt meg litt opp i Islam og Koranen- og det var på tide i det vi oppholder oss i ett muslimsk land. Det er spennede, forvirrende, utrolig komplisert- og noe uforståelig. Men har landet litt på at det er veldig sosi-økonomsik betinget hvordan Islam blir praktisert. Kunne sikkert ha skrevet side opp og side ned om mine betraktninger på dette feltet, men ibesitter ikke nok fakta til å gjøre det. Men- det opptar hodet, som ellers er litt i dvale føler jeg.

Noen spør; Hva gjør du om dagen, siden du ikke jobber. Og svaret er ikke så vanskelig; trener, leser, er sosial- og tenker på hva jeg skal ha til middag.....Man kan gå litt i dvale av sånt.

Men jeg har da 4 små, og ettermiddagen er svært hektisk. De er verdens flotteste unger, men jeg tror de kommer ganske høyt opp på statestikken over verdens beste til å krangle. Har til tider følt at jeg ikke duger som mamma, og at jeg har tenkt å legge inn en oppsigelse, men Frank syntes ikke noe om den tanken. Prøver stadig ut nye oppdragelses metoder, men det er to skritt fram og to tilbake- men Jesper Juul proklamerte her i ett A-magasin jeg fikk til påske, at konflikter var viktig for utviklingen- og at man skulle ikke legge lokk på konfliktene- så da gjør vi kanskje noe riktig her da ;-)  Får skylde på at akustikken i mur huset her, gjør tingene kanskje værre en det de er ! Og vil igjen bare si at de er verdens flotteste unger !! Det er så masse liv ! De gleder seg fryktelig til å komme hjem til Norge i sommer, for da skal de gå på ski !!!!!! Hmmm....

Polarcus hadde ett års dag for ett par uker siden, og vi var invitert på ett av de flotte 5 stjerners hotellene her nede på middag. Det var buffet, kelnere som gikk non-stop med champangene servering og høy party-faktor ( hva nå det egentlig er....) Det var en artig opplevelse.
"Annie- the musical" fikk vi også med oss, med innleid sangere fra West End- flott opplevelse.
Legger inn noen bilder fra helgas strand tur til Jebel Ali;

002
Bård og Brage gjemmer seg for sola !

006
Guro er utrolig i vannet- hun svømmer som en fisk !

009
Friday brunch er stort her i Dubai, og smaker veldig godt !! Men det er hett å spise i 40 grader !

015
Bestefar og Kråka!

024
Gard og Brage poserer hjemme i stua- de elsker julemuskikk og ABBA!

Ha det godt så lenge til alle dere der hjemme. Nyt våren- det ville jeg ha gjort! Og så får vi håpe at influensaen bare gir oss noen grynt og litt feber ;-)

Klem Øydis

Én kommentar

Kathrine Tøfte

27.apr.2009 kl.22:22

Takk for oppdatering, kjempeartig:)))

Skriv en ny kommentar

wikmarkidubai

wikmarkidubai

40, Lenvik

Mamma til Bård, Gard, Brage og Guro. Gift med Frank som da jobber i Polarcus.Flyttet til Dubai, The Green Community, i august 2008.Trives godt her nede i varmen.Suger til meg nye inntrykk og vil forsøke å dele noe av dette med dere.

Kategorier

Arkiv

hits