Nå stiger varmen !

Var en tur innom Satwa, som da er en av de eldre bydelene i Dubai, på onsdag- da målte temperaturen 48 grader! Men det var varm vind ( hadde vært pussig med kaldt trekk-ja)- så det virket ikke så ille. Ungene får ikke leke ute på skolen når det er så varmt. Væsketapet er enormt når varmen kombineres med vind. Så nå har vi vel hatt dagene med under 40 på denne siden av sommeren. Om kveldene nå er det rundt 35, men fremdeles ingen plagsom fuktighet.  Var i bassenget en tur i dag og ungene fryser!!! Så det skal bli en overgang å komme hjem på sommerferie !

Satwa er forresten er uhyre spennende bydel. Tok med ungene for en stund tilbake, og de trodde de var i ett annet land. Er vel ett av de stendene som her i Dubai, hvor du faktisk får følelsen av å være i østen. Her er det sydende liv, små sjapper som selger alt fra skruer til plast blomster. Du kommer nesten ikke inn i butikkene, smale og totalt overfylte. Masse lyder og lukter. Kyllinger som grilles på fortauet, biler som tuter- og mennesker fra alle verdenshjørner. Det er her det kryr av skreddere og fantastiske billige stoff! Her får du stoff for 10-20 kr meteren, og skredderen tar ca 70-200 kr for å sy det du måtte ønske deg ! Spennende!
satwaa

Gard og Brages lærer er ei eldre dame fra Colombia- og vi sliter litt med hennes pedagogikk. På torsdag måtte ungene sitte igjen og skrive tall, fordi de hadde vært slemme på tirsdag????!!!! Hva er logikken bak dette ????Og hver torsdag får de snille hoppe trampoline. Gard og Brage har nok aldri vært snille nok til det i løpet av uka, for de har aldri hoppet i trampolinen.....Jeg er rystet, og også passe irritert- skolen koster flesk, og så er det dette de serverer!!!  Heldigvis skjønner de ikke så mya av disse avtraffelsene, men det gjør vi !  Det er mye bra med å gå på internasjonal skole, men det er der som hjemme- veldig avhengig av læreren du får ! Men vi må ta dette opp, og håpe på at de neste år kan få en lærer men litt mer humør og humor!

I går var vi invitert til Marie med familie, sammen med Gina og hennes familie. Det var en utrolig koselig ettermiddag. Til sammen har vi 9 unger i mer eller mindre samme alder- og de storkoste seg sammen. Men det ble nok litt sent for de minste. Til slutt gikk Guro rundt og så spøkelser både her og der. Det tippet helt over da Frank måtte bære henne nesten inn i nabo hagen for å bevise at det ikke var noe "klistermerke-spøkelse (!)" som hang over gjerdet !

Nå er det ny uke- og fullt kjør igjen. Og de teller ned til sommerferien....for de skal fremdeles gå på ski!!!!

Vi har det fint, men jeg kan ikke dy meg for å drømme om våren der hjemme. Luktene, fargene og alt som spirer og gror...Nyt våren der hjemme, den er dypt savnet her!

Klem

2 kommentarer

anne-marie

03.mai.2009 kl.11:53

Hei øydis
Vi nyter våren her i OSlo og har hatt noen flotte dager m sol og sommerlignende tempraturer. Vi har også vært i torino, Italia og hatt forsmak på vår/sommeren. Neste helg er det tur til trøndelag, konfirmasjonstid vettu. Hei så lenge:)

Ingvild

07.mai.2009 kl.22:25

Hallo! Jeg har nettopp lest de par siste oppdateringer. Fikk feriefølelse av å se på bildene. Artig å se ungene og se at Finn var der nede. Jeg kunne godt byttet litt vår mot varme og sol!
Her på Finnsnes er det mye vind om dagen. Her som vi bor er snøen blåst bort og krokusen blomster. Jeg ser frem til å starte på turer til Varden. Men ennå er det snø oppover der. Tipper du kunne tenke deg å bli med:) Kos deg og nyt dagene! Stor klæm

Skriv en ny kommentar

wikmarkidubai

wikmarkidubai

40, Lenvik

Mamma til Bård, Gard, Brage og Guro. Gift med Frank som da jobber i Polarcus.Flyttet til Dubai, The Green Community, i august 2008.Trives godt her nede i varmen.Suger til meg nye inntrykk og vil forsøke å dele noe av dette med dere.

Kategorier

Arkiv

hits