17.mai

Litt annerledes å våkne til 17. mai her nede. En helt vanlig arbeids og skoledag. Men takk til Gunn som lagde tog i klassen til Gard og Brage.
Klokka 4 var det fest i sjømannskirka;

0131
Ungene pyntet i hagen rett før avreise. Gard var sur, men vet ikke helt hvorfor. Tror ikke han viste det helt heller !

0171
Korpset som bestod av 4 stk, spilte bra- og her synger vi "Ja, vi elsker". Så gikk vi 2 runder rundt huset og ropte HURRA! Og det var rett under 40 grader, så dette var levelig.

0191
Inger ga ungene en blåse og sløyfer til Guro`s hår- det var stas !

0211

0321

0361
Gutta og Miss Gunn !! Gunn er førskolelærer og jobber som skyggelærer i klassen til Gard og Brage- og de er kjempeglad i henne.

0391
Bård og Chriss !

0421
Guro fikk faktisk ett lite illebefinnende i varmen. Måtte kjøle henne ned med kaldt vann i hode og ansikt- da kom hun seg.

0441
Den norske skolen i Dubai hadde flere innslag. Til høsten skal jeg være ansvarlig for ungdomsskole elevene- det gleder jeg meg til !

0451
Det var mange som hadde møtt opp- og det ga en god følelse av å være så mange norske på en dag som denne.

0491
Og så klart måtte vi jo se og høre "Fairytale" ;-)

0521
Vertskapet stilte i bundad- DET står det respekt av! Ambassaden i Abu Dhabi var også representert og hadde en hilsen fra kongen til oss- det var litt fint ;-)

0591
Svømme konkurransen er tradisjon på 17. mai. Bård og Gard stilte opp.

Og så klart masse is, pølser, brus og kaker. Masse leker, gevinster og morro. Dette var første 17.mai utenfor landets grenser for min del, og første gang jeg ikke har vært bekymret for å fryse!

Takk til alle de norske som gjorde ettermiddagen så bra som den ble- og vel overstått dag til dere her og dere der hjemme!

Varm klem fra oss. P.s. vi kommer hjem 23. juni !!!!2 kommentarer

nina Valmyr Wikmark

17.mai.2009 kl.21:06

Så ut som om dere hadde en flott dag! Skikkelig 17. mai liksom..... Arti å se! Håper dere har det fint! Hilse til alle sammen.... Klem fra oss i Fossegrenda.

Britt Hjelle Johansen

17.mai.2009 kl.23:13

Hei. Flotte bilder:-) Vi har hatt en flott feiring i dag vi og, skyfri himmel og 16 grader. Kan ikke huske at det noen gang har vært så fint på 17. mai før. Stod opp tidlig og drakk kaffe på verandaen kl 8 i mårrest. Måtte det bli mange sånne dager..... Gleder oss til dere kommer nordover:-) Klem fra oss "over veien"

Skriv en ny kommentar

wikmarkidubai

wikmarkidubai

40, Lenvik

Mamma til Bård, Gard, Brage og Guro. Gift med Frank som da jobber i Polarcus.Flyttet til Dubai, The Green Community, i august 2008.Trives godt her nede i varmen.Suger til meg nye inntrykk og vil forsøke å dele noe av dette med dere.

Kategorier

Arkiv

hits