6. juni

Her flyr tiden...

Nå går det mot slutten av skoleåret, og vi reiser hjem 23. juni. Det er det mange som gleder seg til her i huset. Vi, er da altså alle små, Desiree og undertegnede. Frank må tjene til livets opphold, og kommer ikke hjem før helt i slutten av juli. Så det blir 6 uker "alene" sørpå! Sikkert litt slitsomt, men overlever nok !
Vi har leid en hytte på Gran, ikke så langt fra mamma og pappa. Der var det masse skog og ungene gleder seg til å klatre i trærne, bygge hytte og plukke bær! Jeg har da også en liten drøm om Besseggen....
Men dette er da fram i tid.

Mai har vært en fin mnd her nede. Fikk jo høre om den grusomme varmen som ville slå inn i mai, men det har vært mye vind og lite fuktighet, så faktisk har jeg tatt meg i å synes det har vært litt deilig. Men nå har fuktigheten kommet sigende og da kjenner jeg at det er værre! Klissvåt i håret konstant, klær som kleber seg til kroppen....ikke så veldig deilig!

I begynnelsen av mai dro vil til Dibba. Det var en flott tur. Vi fikk snorklet ute ved Snoopy Island. Vi så ikke hai, men noen i følge vårt gjorde det. Der skal det også være masse skilpadder, så ikke de heller vi ;-) Landskapet på østkysten mot det indiskehav er fasinerende. Høye fjell og masse oaser. Vakkert! Det skal være sånn ca 2 times kjøring til Dibba, men det går veier på kryss og tvers alle steder, så vi fikk oss en real omvisning på landsbygda ;-) Leser kart, men vet ikke helt hva som skjedde.

Forrige helg forlot jeg mann og barn og dro hjem til Norge. Bare det å sitte alene på flyet......kan ikke forklares ! Var jo dum nok til å bruke ord som "left my husbond and kids" i pass kontrollen, det måtte jeg forklare grundigere. Men han stemplet meg til slutt ut.
Dro til Vågå- og det får meg til å fundere over hva jeg gjør i denne sandkassen her når det finnes så VAKRE steder på jord. Men kan vel neppe leve på vakker natur ;-) Fint var det iallefall, og veldig koselig å se igjen "gamle" kjente. Mamma og pappa fulgte den lille datteren sin, og det var nok stas for begge parter det ;-)

Frank hevdet han ikke var sliten i telefonen, men han så ikke helt opplagt ut da jeg kom hjem. Tror nok han var glad for forsterkningen ! Og i morgen forsvinner han for en uke...

Ellers har både svineinfluensaen og nedgangstider dabbet litt av i mediene her. Ser ut som om at ting har falt litt til ro. Men jeg slutter ikke å forundre meg over pussige regler og tankegang her nede. Skulle betale gråvannet her en dagen, en regning på 500 dirhams. De hadde endret regler, og jeg kunne kun betale 300 om gangen. Så det endte med at jeg betalte 300, fikk kvittering, gikk ut av kontoret for så å gå inn igjen og betale 200 !!! Kjeftet litt der jeg stod, men det hjalp lite. Regler er regler !
Vi har også kjempet en forvirrende kamp med en forskrudd huseier- uten å komme noen vei. Igjen; regler er regler ! Og stempel er stempel !

Nå er det også offisielt at jeg skal undervise på norskskolen til høsten. Det skal bli deilig å bruke hjernen til noe vettugt. Har også hatt flere møter på skolen her oppe angående en veileder jobb på en elev, men det henger litt i lufta ennå.

Etter Vågå turen har jeg vært i ett vakum, nå teller jeg bare dagene til vi skal på sommerferie. Ungene er nok lei av basseng, og det er den eneste uteaktiviteten det går ann å drive med her om dagen. Det blir mye inneliv- og med fire små aktive sjeler kan det bli en prøvelse for både stor og små !

Legger ut to bilder fra Dibba, og ett fra Valdresflya! Der gikk de på ski, og jeg kjente det gjorde litt vondt langt inne i sjela!!
009

010

bilde014


Inntil neste gang; hadet så bra alle sammen- og god ferie til dere som tar ferie snart ,-)


2 kommentarer

Esolum

06.jun.2009 kl.18:42

Nice blogg du har, sjekk min da? ;-*

marina hoel heitmann

07.jun.2009 kl.09:09

Kjære dunorske kvinne så langt, langt inn i sjela!! Du berørte meg så innmari i det du skrev om følelesen av å se snø og det å måtte forlate vårt vakre land... Jeg fatter ikke at du klarer!! Det er vel noe som heter aklimatisering, men å bo et sted hvor klærne konstant klistrer seg inn til kroppen og man omtrent svir i øynene av svette må være noe for svært interesserte mennesker. Ergo ikke meg, hehe. Men dere er jo så flinke til å farte rundt og finne på forskjellige ting (eller er det bare fordi dere har så god aircondision i bilen?)
Kos dere i Norge, håper som sagt å se dere når dere kommer til Finnsnes :-) Klem fra Marina

Skriv en ny kommentar

wikmarkidubai

wikmarkidubai

40, Lenvik

Mamma til Bård, Gard, Brage og Guro. Gift med Frank som da jobber i Polarcus.Flyttet til Dubai, The Green Community, i august 2008.Trives godt her nede i varmen.Suger til meg nye inntrykk og vil forsøke å dele noe av dette med dere.

Kategorier

Arkiv

hits