Like før avreise til Norge !

Da går det fort mot avreise her.
Den siste tiden har vært preget av avslutninsfester i ulike varianter. Noen drar for godt fra Dubai, og det er jo alltid trist når noen forlater. Men jeg tror man bare må regne med det i ett samfunn som det her- her kommer man og går...

Ser jeg tilbake på året som har gått- så har det gått fryktelig fort. Og det har vært ett fint år. Det har skjedd mye, vi har opplevd mye- og jeg tror alle i huset kan si at det har vært ett godt år. Vi har lært mye, det skal være sikkert :-)

Vi takker for alt besøk, og håper at noen tar veien hit når vi returnerer i slutten av august !!

002
Besøk av norske venner.

004

Avslutningsfest for KG1.
009

Masse hyggelige mammaer .-)

013

Friday Brunch med Gina og Marie med familier på Westin.020

Dette ser nesten behagelig ut, men det var ikke det. Etter 10 min ute, var vi kliss våte av svette....og vannet kokte nesten .-)
022

Som dere ser, det er ennå en del kraner i Dubai.

031

Marie og meg med deler av ungeflokken.

032

Overnattingsbesøk av Benedicte. Brage ville være prinsesse :-)

034

Guro feiret 3 årsdagen en dag på forskudd :-) Full fest i senga !

Da takker jeg for trofaste lesere- og tar en puse i skrivingen til vi er tilbake i Dubai. Nå venter 10 uker hjemme i Norge- og vi gleder oss til å¨treffe alle dere der hjemme pluss skog, regn, lyng, røssling, multebær, vind, støvler, brunost, mygg og alt det andre :-)

Riktig GOD SOMMER !!!


Én kommentar

Britt Hjelle Johansen

20.jun.2009 kl.23:16

Halloen:-) Skjønne ikkje at du lengte etter kalde Nord-Norge.... Har vært på Midnattsol-cup i hælga, og det har vært sol og fint vær, men en iskald nordavind, så eg har nettopp fått varmen i meg etter en heil dag på fotballbanen. Brrrr..... Om to uke drar vi tel Sverige på camping-ferie, og det skal bli godt å komme bort litt, kroppen e i ferie-modus:-)Ellers e alt vel her, og vi håpe å se dåkker når dåkker kjæm nordover i august. God tur heim:-) Klæm.

Skriv en ny kommentar

wikmarkidubai

wikmarkidubai

40, Lenvik

Mamma til Bård, Gard, Brage og Guro. Gift med Frank som da jobber i Polarcus.Flyttet til Dubai, The Green Community, i august 2008.Trives godt her nede i varmen.Suger til meg nye inntrykk og vil forsøke å dele noe av dette med dere.

Kategorier

Arkiv

hits