Da er vi i Dubai igjen !

Da har det gått nøyaktig en uke siden vi landet i Dubai.
10 uker tilbrakte ungene og jeg i Norge, Frank 4 uker. Det gikk utrolig fort, men det har året som har gått gikk også fort- så det er bare å fastslå at tiden løper fryktelig fort!
Det var deilig å være i Norge igjen. Ungene synes de hadde små hus der, men ellers var de veldig fornøyde ! Det var mye regn, litt for mye skifte av husrom de første 6 ukene, men ukene på Finnsnes var flotte. Der ble det mange fjellturer, blåbærturer og fisketurer. Vi fikk mye tid med besteforeldre, annen familie og venner. Det er godt å ha med seg når man vet at det er lenge til vi sees igjen.

Ungene var ikke så lystne på å dra tilbake hit igjen, men etter to dager var det glemt og de hadde nok kommet "hjem" igjen.

Skolen startet to dager etter ankomst Dubai. Vi var nok veldig spente alle sammen. Gard og Brage ble delt i ulike klasser. Både Frank og jeg var veldig skeptiske og litt skuffet over den avgjørelsen, men etter to dager så vi hvor fornøyde begge var- og nå har vi roet oss med situasjonen. Begge har fått tilsynelatende flotte lærere, og de innehar nok ett litt annet syn på barn enn fjorårets lærer. Så det lover godt.
Bård har kommet i klasse med 19 andre. De har fått en dyktig lærer fra Tyskland og han gleder seg til hver skoledag. Med fjorårets erfaringer friskt i minne, kjente jeg at flere kilo ble løftet av skuldrene nå når guttene er så fornøyde. Det var langt tøffere i fjor.
Guro starter i morgen, og hun er klar ! Hun skal ha halv dag med engelske lærere, halv dag med tyske lærere! I tillegg skal hun ha 2 timer arabisk i uken. D

e sier hjernen er som en svamp i den alderen....men skeptisk er jeg jo .-)

Frank er tilbake på jobb, og han er også fornøyd.

Jeg har allerede fått med meg onsdagskaffen med de norske damene, og det var hyggelig å se de igjen. I dag har vi vært på middag hos Marie og co- alltid like trivelig.

I morgen starter jeg på treningssenter med personlig trener, nå skal alle marsipankake stykkene og Walters Freia sjokolade svettes bort ;-) Det ble litt for mye av det gode i sommer ;-)

Om en uke starter jeg på jobb, mine 2 timer i uka ;-) Og jeg gleder meg !

Legger inn to bilder fra i sommer. Det er deilig å være så heldige og få lov til å oppleve det beste av to verdener! Vi er priviligerte.

Klem fra oss i varmen         034
042

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

wikmarkidubai

wikmarkidubai

40, Lenvik

Mamma til Bård, Gard, Brage og Guro. Gift med Frank som da jobber i Polarcus.Flyttet til Dubai, The Green Community, i august 2008.Trives godt her nede i varmen.Suger til meg nye inntrykk og vil forsøke å dele noe av dette med dere.

Kategorier

Arkiv

hits