Ramadan snart over

I dag er det 15.september og kun 5-6 dager igjen av den hellige måneden Ramadan.

I år, som i fjor, inviterte Polarcus alle ansatte med familie på Iftar. Iftar er da måltidet etter solnedgang. I år stod gildet på Atlantis. Vi har bodd her ett år, og det var faktisk første gangen ute på Palmen for oss. Var ikke en gang klar over at man kunne kjøre helt ut! Så lite man egentlig vet ...
Maten var god, og selskapet hyggelig. Vandret litt rundt på området etter middagen. Storslått som det meste annet i Dubai. Jeg synes det var glorette, og totalt mangel på sjarm. Akvariumet med haier og millioner av fisk, var malplassert i mine øyne. Nei, det har vært mye ståhei for lite i følge min subjektive vurdering! Bildet er fra resepsjonen;
bilde090909 kl0909 åpnet Dubai metro. Riktignok bare en linje, men det kommer mer. Verdens lengste bane uten fører. Verdens det ene eller det andre, er det stort sett mye av her ;-) Har ikke prøvd den enda, men det står på agendaen.
952911399687835921358599979304217081603142nUngene har nå snart gått tre uker på skolen, og da er det dags for litt ferie igjen. På søndag begynner Eid og jeg tror de bare holder 3 dager stengt i år, men kontrabeskjeder er svært vanlig, så vi får vente og se. Bård og jeg startet på Norskeskolen i Dubai, Bård som elev og jeg som lærere. Vi var begge kjempefornøyde etter endte timer (2 i uka) på DIA, Dubai International School. Jeg har ungdomsskole elevene, og det var rett og slett artig å være sammen med den aldersgruppa igjen. Har savnet det !

Så må jeg jo nevnte PT Muhammed ! PT står da for Personal Trainer. Jeg har investert i 30 timer med PT, og det er noe av det artigste, slitsomme og overraskende jeg har gjort. Det er mer krefter i meg enn jeg trodde og for tiden går jeg rundt med såre muskler, men det blir vel bedre !

Hverdagene går fort her også. Nå har jo Gard og Brage også begynt med lekser, og det går ikke akkurat fort....men de er flinke. Siden varmen fremdeles er her, prøver vi å svømme litt i bassenget om ettermiddagene. Der er det masse unger og mange hyggelige mammaer !
bilde Sånn ser det ut hos oss ;-)

Det er godt å få hverdagen på gli igjen, med skole og faste gjøremål. Frank er mye på verftet om dagen, og har lange varme dager. Ofte jobber han ute i kjeledress i 40 grader- det er ikke det han liker mest av alt . Så han stunder nok på litt kjøligere vær.
Jeg for min del er overrasket over at jeg ikke finner varmen plagende. Synes det faktisk bare er deilig! I fjor slet jeg, så man kan nok bli vant til det meste !

Ha fine høstdager med flotte farger.....Høsten er vakker hjemme i Norge !

Klemmer fra oss !
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

wikmarkidubai

wikmarkidubai

40, Lenvik

Mamma til Bård, Gard, Brage og Guro. Gift med Frank som da jobber i Polarcus.Flyttet til Dubai, The Green Community, i august 2008.Trives godt her nede i varmen.Suger til meg nye inntrykk og vil forsøke å dele noe av dette med dere.

Kategorier

Arkiv

hits