Eid al Fitr.

Ramadan og Eid al Fitr er over. Eid al Fitr er festen etter Ramadan. Lille Eid som vil kaller den, det kommer en Eid til i november/desember. 30 dagers faste er over, og for oss som ikke har fastet, er det allikevel en stor forandring; kafeer og kaffebarer er igjen åpne på dagtid ;-) Dubai har liksom våknet litt til liv igjen. Og det er vi glade for !
Eid innebærer også offentlig fridager, for Frank 2, ungene har 3. For Franks del er altså en 4 dagers langhelg over. Veldig mange velger å reise bort i ferien, men vi vagte å være hjemme.
Deilig å slappe av i heimen og ikke gjøre så mye, men litt har vi da gjort t.o.m en tur til IKEA ;-)

Var innom jobben til Frank i dag som ligger i 34. etage. Det er lenge siden jeg har sett luften så klar som i dag, så jeg bare måtte opp og ta noen bilder. Stusset litt over den klare luften, man det må være en kombinsasjon av lite trafikk pga Eid, ingen byggevirksomhet av samme grunn og lite fuktighet.
033

035

Rett bak høyhusene ligger Dubai Marina- litt som Aker Brygge ;-) Der er det offentlig strender, masse spisesteder, flotte fortauer og ett yrende folkeliv. Veldig koselig !
Parkerete bilen nesten ved stranden, og det er ganske svimlende høye hus;
039

Desverre er ikke familien Raddum Wikmark noen strandløver, men i dag hoppet ungene av glede da jeg sa jeg hadde tatt med meg badetøy. Vannet VAR like varmt som i badekaret, men allikevel frøys de da de kom opp av vannet. Det var 37 grader i lufta !
045

Kanskje får jeg lokket de mer til stranden....

Var innom Gold og Diamond Park i helgen. Synd jeg ikke tok noen bilder. Det er fasinerende å se på diamantsmykker for 100 000 kroner og opp. Får meg til å fundere på om noen virkelig går og kjøper smykker for de summene. Brage ville kjøpe noe til meg, og bladde opp sine 25 kroner...vi fant ut han kunne lage noe selv ;-)

Det er ny "besetning" på Sjømannskirka og vi var innom der på lørdag. Litt mer sus over sakene ;-)

Marie og Karl Åge kom på middag med ungene. Alltid like stas å være sammen. Guro hylte seg i søvn i går og ropte Markus...
027

Da sier jeg takk for denne gang ;-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

wikmarkidubai

wikmarkidubai

40, Lenvik

Mamma til Bård, Gard, Brage og Guro. Gift med Frank som da jobber i Polarcus.Flyttet til Dubai, The Green Community, i august 2008.Trives godt her nede i varmen.Suger til meg nye inntrykk og vil forsøke å dele noe av dette med dere.

Kategorier

Arkiv

hits