Innholdsrike dager !

Det har vært en hektisk tid, men hyggelig .-)

Mamma og pappa dro i natt, det blir alltid tomt etter besøk. Ungene synes det var veldig trist i dag.

I dag er første dagen på Eid al Adha. Fikk fortalt at de feirer en profet som fant vann i Saudi Arabia, og den kilden renner ennå. Feiringen varar i 3 dager, så har de noen dager opphold, før vi går i gang med nasjonaldagen. Så de har likesågodt stengt skolene fram til den 6. desember.

Været har endret seg her nede; mer skyer og mer vind. Personlig finner jeg nå kveldene kjølige og må på ha på tykke klær :-)

Ungene har hatt lange dager på skolen med sjakk, fotball, softball og karate på ettermiddagene, så de trenger nok en liten pause. De har masse lekser, så jeg tror de er sjeleglad for litt fri.

De har vært syke på tur; sendt en på skolen for å hente en annen nede med feber, sår hals og hoste. Nå er det Bård som ligger flat. Bare krysser fingrene for at det går oss voksne hus-forbi.

Så har det vært dåp på Polarcus Neila og Polarcus Nadia. Det var en flott opplevelse med pomp og prakt. Dåpen ble holdt i Dubai Drydock. Desverre glemte jeg kamera, og det irriterer meg ennå. Etterpå var det omvisning på Neila- og jeg må jo si jeg er imponert over hvor mye de har gjort på relativt kort tid. Gallamiddag ble holdt på Adress Hotel på kvelden, og det var artig å få lov til å delta.
Så nå er Frank på jobb mer eller mindre non-stop. En av båtene skal seile om en uke, og det er mye som må gjøres klart.

Jeg for min del holder på med mitt, det går nå i trening, matlaging, lekser og samvær med ungene. Ett luksusliv, kaller jeg det! Og jeg vet jeg er heldig som har det så fint.

Her kommer noen bilder fra tiden som har gått;


Mamma og pappa har kost seg nede i sola.Internasjonal dag i barnehagen.Brage tok saksa her en kvelden og klippet Guro- så nå har hun kort hår. Jeg spurte om hun skulle spare til langt hår igjen. Nei, svarte hun. Endelig var hun en gutt !Her er de beste ungene .-)Guro trommer med The Dubai Drumms.Bading i Gulfen.

Burj Dubai- rundt 850 m.o.h ! En mektig bygning. Åpner 2.des for besøk i toppetasjen- jeg skal IKKE dit.Lunsj på Jebel Ali Beach Resort.The Lake Fountain ved Dubai Mall. Igrunnen helt sykt, men samtidig utrolig flott. Det er ett kjempe anlegg, og de kjører show hver 20. minutt. Ble bare stående og måpe !En sommerlig høst hilsen fra Guro.Tre generasjoner .Og til slutt Polarcus Neila!

Én kommentar

Britt Hjelle Johansen

30.nov.2009 kl.11:00

Halloen der nede i varmen:-)

Her har vi ei flott førjulstid, et lite lag sny e kommen, og i dag e det minus 10 grader ute. Heilt nydelig:-) Det e deilig å være inne å fyre i ovnen. Men det e vel et problem dåkker ikkje har der nede?:-) Ellers har vi det bra, frisk og rask alle sammen. Anette e ei stolt og flink skolejente, og hilser til Gard og Brage:-) Håper alt står bra til med dåkker alle sammen.

Stor Klæm fra oss i nr. 8:-)

Skriv en ny kommentar

wikmarkidubai

wikmarkidubai

41, Lenvik

Mamma til Bård, Gard, Brage og Guro. Gift med Frank som da jobber i Polarcus.Flyttet til Dubai, The Green Community, i august 2008.Trives godt her nede i varmen.Suger til meg nye inntrykk og vil forsøke å dele noe av dette med dere.

Kategorier

Arkiv

hits