GODT NYTT ÅR !

2010- Jammen går tiden fort !

Tusen takk for julekortene vi fikk i dag- det er så koselig å få brev hjemmenifra ! Jeg må bare legge meg helt flat og si at det ikke kom julebrev herifra i år heller. Det er ikke helt sant, fordi alle julekortene ligger i skuffen nede- klare til å postes......I fjor skyldte jeg på at jeg ikke fant ut av postkontorene her nede, noe som også var sant. I år har jeg skjønt hvordan det fungerer- så neste år skal jeg klare å sende dem :-) Godt å ha noen mål ! Men det betyr ikke at dere ikke er tenkt på. Vi tenker masse på dere der hjemme, og jeg må innrømme at jeg har savnet den norske jula i år ...

Nå er vi godt igang igjen med 2.semester på skole og barnehage. Alltid godt etter ferie å komme i rutine igjen, både for store og små.

Nina og Ronny med døtre kom 17. desember og har feiret jul med oss i år. Det var hyggelig med familiebesøk i jula. Juleaften ble i år som ifjor feiret på sjømannskirken.
I år fikk vi med oss 1.dags julebrunch på hotellet her oppe- og det var igrunn og bunn et eta-gilde på britisk vis. Må jo si at en av fordelene å feire jula her er at matinntaket blir mindre enn hjemme- sjokoladen her smaker ikke godt !
Frank hadde bestilt julemat før jul fra Norge. Han jobbet ekstremt mye i ukene før jul, og jeg mistenker litt at han blingset på det meste. Vi mottok 6 svære esker med lutefisk, pinnekjøtt, pølse, sjokolade, marsipan, konfekt etc etc. Det var slettes ikke plass hverken i fryser eller i skap- så mye av maten ble gitt bort til de som mindre har. Ennå ser jeg Gard klatre opp i skapet der godisen ligger, putter ting i poser- og deler ut til arbeiderene på området. Godt han har fått med seg noe .-)

Romjulen forsvant i år, og jeg klarere ikke engang huske hva vi har gjort ! Ungene fikk nye sykler til jul, så de har stort sett syklet og syklet ! Det er nydelig vær ute om dagen, 16-17 grader om morgenene og 24-25 på dagen. Deiligst er det når det er overskyet synes jeg. Godt med variasjon i været !
Julegjestene var flittige badere, men der har vi nok blitt litt for avklimatiserte- det er kaldt for oss nå !

Så må jeg jo nevne at 22. januar står det store personlige slaget for min del. Har ligget i hard trening for meg å være den siste tiden ( egentlig siden september)- da er det duket for å gjennomføre 10 km i løpe/jogge fart ! Hele magen vrenger seg, så mye gruer jeg meg, men jeg har bestemt meg for å ikke droppe ut nå- og føler vel at ved å nevne dette her- har jeg bundet meg enda mer !!

Ungene trives, men de spør innimellom hvor lenge vi skal bo her. Vi var på SkiDubai rett før jul, Guro holdt på å le seg skakk av votter ! Hun skjønte ikke helt hva det var for noe ! Gard og Brage har lyst til å leke i snøen. Bård han er stort sett fornøyd uansett :-)

Frank er godt igang med å fullføre skip nr 2, som skal stå ferdig i februar en gang.

Nedgangstider til tross- Dubai går sin gang. Det var mange som flyttet til sine hjemland til jul pga jobb situasjon, men det har også kommet nye til. Fikk høre at det er 20 % mindre mennesker her nå enn i fjor. Som dere kanskje fikk med dere åpnet verdens høyeste hus i går- Burj Khalifa med sine 828 m. Dubai står nok ennå på kartet !

Riktig god start på det nye året.
klemmer fra oss!


Utsikt fra Palmen mot Dubai Marina.Ski Dubai med sine 4 minusgrader- lavere kommer vi nok ikke på disse breddegrader !


Brage på Atlantis. Tross oppvarmet vann- Brage frøys godt !


Bård og klassen hadde oppvisning før jul- kjempeflinke !


Guro i svalestup. Ungene våre lærer ikke å bli gode skiløpere, men svømme kan de !


Nyttårsaften hos Marie og Carl Åge i Meadows. De reiser hjem i februar- DET gruer jeg meg veldig til !!!


KG2 hadde moteoppvisning før jul. Gard elsker å vise seg fram !


Julekveldsfrokost hjemme hos oss !


Spente søskenbarn på julekvelden.


Ungene pyntet til julefest.


Gard elsker som sagt å opptre- her fikk han synge på sjømannskirka for 120 gjester :-) Han nøt det !


Fyrverkeri ved Burj Khalifa !Én kommentar

marthe ♥

05.jan.2010 kl.17:01

kunne du komentert det siste inlegget min på bloggen min?

jeg hadde satt stor pris på om du hadde gjort det.

btw, kjempe bra blogg du har,likte disegnet ditt!

Skriv en ny kommentar

wikmarkidubai

wikmarkidubai

41, Lenvik

Mamma til Bård, Gard, Brage og Guro. Gift med Frank som da jobber i Polarcus.Flyttet til Dubai, The Green Community, i august 2008.Trives godt her nede i varmen.Suger til meg nye inntrykk og vil forsøke å dele noe av dette med dere.

Kategorier

Arkiv

hits