Tiden går !

Tiden går fort her i Dubai!
Det har vært en flott vinter hittil- været har vært kjølig, og med det mener jeg 14-15 om morgenen og opptil 25-26 om dagen. Hatt lite regn, desverre- savner været :-)

Gard og Brage fylte 6 år den 29. januar. Det ble feiret med 30 unger i et lekerom, og alle var glade og fornøyde. De har blitt store og selvstendige gutter. Begge leser nå, og storkoser seg på skolen. Det er litt rart nå når de bare stikker ut på egenhånd....

Guro er høyt og lavt, med masse temperament ! Hun snakker norsk med engelske ord.  Hun har jo halv dag tysk i barnehagen, men har hittil ikke sagt et ord på tysk, hun kaller det svensk ! Hun er en tøffing !

Bård er en travel gutt. Han har karate 2 ganger i uka, norskeskolen og sjakk- så han er vel som barn flest i den alderen, travel :-) Han sier han ikke vil flytte hjem til Norge, han er så fornøyd her han er !

Mitt høydepunkt var 10 km Roadrace under Dubai Marathon. Har jo allerede utbasunert hvordan det gikk- og det var virkelig en styrkeprøve for meg! Jeg klarte det, og fortsetter å sette nye personlige rekorder når det gjelder fysisk trening :-) Det er liksom min jobb det på dagtid .
Frank er jo den som har en ordentlig jobb, og det ser ut som om at det går bra også. For dere som fremdeles lurer, har vi bestemt oss for nok et år her nede. Så lenge vi har det så bra som vi har det, ser vi ingen vits i å reise hjem. Dessuten er det utrolig interessant å bo i et så multi-kulturelt og muslims samfunn. Jeg for min del har lært enormt, og fortsetter å lære hver dag !

Klemmer fra oss
Alle fire samlet ved stranden i Fujeirah som ligger ved det indiske hav. Bildet er tatt i går, og vi hadde vel 30 varmegrader. Badet gjorde vi også :-)


Det var en gjeng lokale fiskere som holdt på å samle inn ei not. Det var et interessant syn- de dro nota inn med bil på stranden. Fiskerene stod i vannet og hjalp til. Dette tok 3-4 timer.Da de endelig hadde fått dratt den helt inn til stranden, bar de fangsten rett opp i lasteplanet på en truck. Det var noe som lignet på sild .-)Guro fanget en av fiskene, og var kjempefornøyd !

Vi gikk en fjelltur på øst kysten. I bakgrunnen ser du Snoopy Island- flott sted å snorkle. Bård oh jeg gjorde det engan i mai ifjor- og det krydde av fisk i korallene.Det var varmt, men jammen var ikke ungene flinke:-) De gikk i en time, mer eller mindre rett opp. Vi hadde sett en topp vi ville nå- og det greidde vi !


Med utsikt over det indiske hav !Gard og Brages 6 årsdag :-) Flotte gutter !!!


4 kommentarer

silje

12.mar.2010 kl.17:20

hei!

fann bloggen din gjennom søk på kvasir.vi skal kanskje flytte til dubai om et års tid og lurer på korleis det er å bu i the green community. var der nyleg i g.c. og synest det var så fint der. er der ein skule på området og kor lang tid tek det å køyre inn til byen. synst det virka så langt. har lappen, men køyrer helst ikkje bil .korleis er bussforbindelsen til byen?

Øydis

13.mar.2010 kl.05:49

Hvordan kontakter jeg deg ?

silje

14.mar.2010 kl.10:32

prøvde å finne email-adr di her,men finn den ikkje..

Øydis

14.mar.2010 kl.18:19

oeydis@online.no

Skriv en ny kommentar

wikmarkidubai

wikmarkidubai

41, Lenvik

Mamma til Bård, Gard, Brage og Guro. Gift med Frank som da jobber i Polarcus.Flyttet til Dubai, The Green Community, i august 2008.Trives godt her nede i varmen.Suger til meg nye inntrykk og vil forsøke å dele noe av dette med dere.

Kategorier

Arkiv

hits