Det går mot varmere tider.

Vinteren er over her i Dubai, og dagtemperaturene overstiger nå 30. Det er egentlig perfekt vær om dagen :-) Det begynner å bli såpass varmt at ungene kan lures med i bassenget .-)

Torunn og Randi kom ned i februar. Det var kjempekoselig å ha de her. De var aktive på sightseeing fronten, og jeg tror de fikk med seg langt mer en det vi har sett her nede.
Mens de var her nede dro Marie og Carl Åge hjem for godt- det var trist...Savner dere !

Vi har vært lite syke her i vinter, men i slutten av februar fikk vi en liten runde hele gjengen med omganssyken- og den sendte vi likesågodt hjem til Norge med Randi og Torunn.

Frank har sendt ut vessel nummer 2, og nå er byggingen i full gang med den 3. Lange dager innimellom, men han trives.

Så kom Jorun, Geir og ungene. Det var artig å se de igjen. Litt mer roligere fart på de....De ønsket seg mest basseng og sol. Desverre var det årets antageligvis siste "ruske-vær" den uka, så de fikk både regn, sandstorm og sol. Hadde en koselig Fridaybrunch på Westin rett før de dro.

Ungene er det like full fart i som før. Mye lekser innimellom på Gard og Brage- og de er det jo stort sett vi som indirekte gjør :-) Bård skal ha eksamen i oransje belte i karate til helga- det blir spennende. Guro er like tøff som alltid !

Denne uka kommer Heidi og Stine. I påsken kommer AnneMi, Arve og ungene- så det er fullt hus :-) Ungene har 2 uker spring-break, og siste uka skal alle 4 på spring-camp- litt vel mye ferie her nede.

Jeg har det fortsatt veldig bra. Dubai føles litt som hjemme- og jeg er jo unikt heldig som får lov til å drive å kose meg med akkurat det jeg har lyst til på dagtid ! Vet det ikke varer for alltid, så jeg tar vare på hver dag ! I dag var jeg hjemme hos en emiratisk mamma på lunsj. Det å få lov til å sitte i hennes stue, lytte til det hun forteller, få et innblikk i livet de lever- det er rett og slett SPENNENDE !

Nyt våren der hjemme, den skulle jeg gjerne hatt med meg, men man kan ikke få alt !

Gard med falken- UAE`s nasjonalfugl.Påfuglen er et flott skue på Jebel Ali Beach Resort!Caroline, Ingeborg og våre fire i Zaàbel ParkGeir, Jorun og vi andre to koser oss mens ungene løper rundt !Torunn og Randi koste seg mest ute :-)


   

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

wikmarkidubai

wikmarkidubai

41, Lenvik

Mamma til Bård, Gard, Brage og Guro. Gift med Frank som da jobber i Polarcus.Flyttet til Dubai, The Green Community, i august 2008.Trives godt her nede i varmen.Suger til meg nye inntrykk og vil forsøke å dele noe av dette med dere.

Kategorier

Arkiv

hits