Vår 2010

Det har vært noen spennende uker.

Polarcus 3.dje båt hadde navning- og ingen ringere enn Haakon Magnus kastet glans over begivenheten.


Norskeskolen fikk også besøk av kronprinsen. Vi sang "Alle fugler"- og det var stor stas for liten og stor det ;-)


Ellers har jeg fått meg ny jobb. Jeg underviser norsk for 6 av de ansatte i Odfjell Shipping. Det er kjempeartig ! Totalt 3 klokketimer i uka. Skulle gjerne ha holdt på lengre:-)  De er motiverte og har masse humor. Det er godt å ha noe "voksent" å drive på med ! Har også norskeskolen, så totalt 6 t arbeid i uka!

Ungene har vokst masse den siste tiden. Har måtte skaffe stort nok tøy til dem ! Nå gleder de seg til å dra hjem på ferie. Ungene og jeg drar 1. juli !!! Det skal bli flott ! Lengter alltid hjem når mai kommer og jeg kjenner våren skulle vært her ! Her er det full sommer med sine 40 grader. Ungene har svømmetrening på lørdager, og de har blitt kjempe flinke. Jeg fortsetter treningen, men det går sakte med disse kiloene....Hadde en age -fitness test (fysisk alder) og jammen slo jeg ikke til som 21 åring ! Er ikke helt sikker jeg stoler 100 % på sånne tester, men treningen må da ha noe effekt :-)

Polarcus og Frank har flyttet inn i ny "blokk"- verdens 19. høyeste hus. Var på toppen forrige dag , og her er utsikten;




Ønsker alle en flott mai !!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

wikmarkidubai

wikmarkidubai

41, Lenvik

Mamma til Bård, Gard, Brage og Guro. Gift med Frank som da jobber i Polarcus.Flyttet til Dubai, The Green Community, i august 2008.Trives godt her nede i varmen.Suger til meg nye inntrykk og vil forsøke å dele noe av dette med dere.

Kategorier

Arkiv

hits