Snart sommerferie og avreise til Norge!

I dag målte gradene 44 pluss og en varm vind feier over det tørre landskapet. Det har allerede vært oppe i 50, men fuktigheten uteblir, så vi klager ikke! Vi badet i bassenget i går og da Brage skulle opp av vannet, frøs han.....Det skal nok bli en brå overgang hvis ikke varmen snart kommer der nord!

Ukene går fort her nede....Guro fyller 4 år i morgen, og det har hun ventet lenge på. Hun har to dager igjen i barnehagen, til høsten starter hun på skolen. Riktignok i KG1, men hun skal lære seg å lese og skrive , sier hun. I morgen er det selskap her hjemme, med pizza, norsk sjokoladekake og vafler.

Gard og Brage skal ha graduation-party på søndag. Litt tullette, men da graduerer de fra KG- og Grade 1 venter til høsten. De har blitt så store .-) Begge har mistet tenner, og det er stor stas. De leser og skriver som bare det. Gard er en følsom liten kar, og han skrev bl.a dette til sin frøken; You are as sweet as a bubble gum. I love you, and I am kind. You make me grow bigger and bigger and more handsome :-) Brage er mer rett på sak; Have a nice summer. I like you:-)

Bård har vokst enormt, og det er ikke lenge før han når meg igjen ! Han har hatt et flott år på skolen! Han sier dette er hjemme nå, Norge er der vi kommer fra. Han har blitt utrolig dyktig i svømming :-) Nå gleder han seg veldig tl å komme til Norge- da skal han fiske !

Frank jobber hardt. Til tider får jeg litt vondt av han. Jeg er jo den av oss som virkelig lever livet :-) 5 formiddager i uka ene og alene til min disposisjon. Han har også blitt bitt av trening- så her svettes det hver dag .-) Han skal være alene her i juli- mens vi andre drar hjem.

Det er mange som har dratt hjem denne våren og sommeren. Da mener jeg hjem for godt. Jeg er ikke så glad i forandringer, men sånn er det bare her. Men tar meg i at jeg er glad ikke jeg skal hjem ennå. Jeg trives veldig godt og vi har det fint her nede. Har ingen hast med å komme meg hjem ennå, sånn permanent.
Jeg for min del lærer fremdeles noe nytt hver eneste dag. Å få være del av dette multikulturelle samfunnet er en gave. Det kan sies mangt og meget om Dubai- men jeg tror å få være en del av livet her nede, på godt og ondt, har forandret meg for alltid. Jeg har mange flere spørsmål enn svar, og suger til meg all informasjon jeg kan få. For her er det mennesker fra alle verdens hjørner. Alle sitter med sin historie,sin tro, sin kultur, sin forståelse og ikke minst sine egne tanker.....Utrolig mye å lære hvis man lytter godt :-)

Det er kanskje ikke så mange voldsomme spennende hendelser den siste tiden, men mange små. Det er hverdag her også, med skole, lekser og aktiviteter. Her er noen hverdagsglimt fra oss ;Abu Dhabi. Utrolig fasinerende bygning. Vi tok en lang weekend i byen- og fikk bl.a. med oss et bryllup ute i hotell hagen. Det var kun menn, ca 100 stk. De sang den samme sangen om og om igjen i nærmere 4 timer......Fasinerende!17. MAI på Sjømannskirka! En stor dag for liten og stor. Kirka hadde fått tak i Gilde pølser og norsk is- kan tro det var stas :-) Det var 17. mai tog, flott korps, flotte taler og innslag av norskeskolen. Er stolt av elevene mine :-) Deretter tradisjon tro; svømmekonkurranse.
Gard og Brage i farta!Ski Dubai. En venninne og jeg dro på hotell-weekend uten mann og barn i begynnelsen av juni. Frank stelte heime, og tok med seg ungene på aketur.Guro og Noah. De er som erteris:-) Han bor rett over gata, og til tider bor Guro mer der enn her. Men så blir hun lei, og "flytter" hjem igjen. Her sitter hun og leser bok til han :-)

Da er det bare å si ; RIKTIG GOD SOMMER- og vi gleder oss til å se dere vi kommer til å treffe i sommer !!!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

wikmarkidubai

wikmarkidubai

41, Lenvik

Mamma til Bård, Gard, Brage og Guro. Gift med Frank som da jobber i Polarcus.Flyttet til Dubai, The Green Community, i august 2008.Trives godt her nede i varmen.Suger til meg nye inntrykk og vil forsøke å dele noe av dette med dere.

Kategorier

Arkiv

hits