Da var vi godt igang igjen !

To måneder i Norge gikk fort. Vi hadde en flott ferie ! Masse tid med familie og venner. Og ikke minst mange fjellturer, multebær, abbor og faktisk litt snø ! Det er alltid trist å reise fra Finnsnes, men det føltes godt å lande i Dubai 28. august. Det var som å komme hjem. Har jo vært litt forvirret hvor hjem egentlig er, men nå er det mer her enn der.

Vi landet midt i Ramadan, så Dubai "sov" på dagtid. Skolene startet heller ikke før etter Eid, så vi fikk noen ukers ferie her hjemme også. Tror nok ungene var passe leie på slutten. Gard mente vi skulle ringe skolen og be de åpne den. Det var ingen bading hjemme i sommer, så bassenget var plutselig attraktivt- så de fikk da utløp for masse energi der.

Frank startet rett på jobb, og han er fornøyd med dagene sine. Båt 3, eller er det 4? ( nå ble jeg plutselig usikker) seilte ut rett før skolestart, så de holder koken.

Guro var nok mest spent på skolestart. Hun skulle jo begynne i KG1 på Greenfield. Gard og Brage skulle begynne i G1, og de ble nok litt snytt for den skolestart-opplevelsen vi har i Norge i det de allerede har gått 2 år på skolen. Bård startet i G4. Alle var fornøyde med lærere og klasser, så nå er vi godt igang igjen!


Brage insisterte å gå med 3D briller !

Jeg for min del må jo innrømme at jeg gledet meg veldig til skolestart. 2 1/2 mnd er lang ferie det med alle små rundt 24 timer i døgnet. Ikke for det, vi har hatt det kjempefint, men det er litt mye slåssing dem imellom til tider ! Nå har venner kommet ned igjen, og det er full fart! Fint å treffe venner igjen både for store og små.

Guro nektet å snakke engelsk den første uka, men nå er det full blanding igjen :-) Til tider må jeg nok gjette hva hun sier:-)

Norskeskolen startet i dag, og de tre største troppet opp sammen med meg. Gard og Brage var så ivrige at de allerede har gjort mangfoldige sider i arbeidsboka i senga i kveld. Måtte rive bøkene fra de !

 Usikker på hvordan det går med Odfjell jobbingen, men håper å få noen timer igjen. Prosjekt må jeg ha på dagtid, så nå er det full guffe på treningssenteret. Skal delta i en konkurranse i november. Kjenner hjerte slå hardt bare jeg tenker på det, men det er målet om dagen! Skal gjennomføre det med beste innsats!

Det har vært rundt 42-44 grader siden vi kom ned igjen. Ingen har klaget på varmen. Noen dager har det vært veldig fuktig, men faktisk stort sette bare deilig. I går kveld satt vi ute på verandaen, og det var 30- jeg frøs...

Ønsker dere en fin høst. Hørte isskrapa allerede har vært i bruk.....Glad jeg bor her :-)


Solnedgang over Bab Al Shams

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

wikmarkidubai

wikmarkidubai

41, Lenvik

Mamma til Bård, Gard, Brage og Guro. Gift med Frank som da jobber i Polarcus.Flyttet til Dubai, The Green Community, i august 2008.Trives godt her nede i varmen.Suger til meg nye inntrykk og vil forsøke å dele noe av dette med dere.

Kategorier

Arkiv

hits