JANUAR 2011

Januar har vært en kald måned. Lite regn, mye vind og sand og lave temperaturer. Synes det er deilig å kjenne at det er "vinter" her og.

Mamma og pappa kom 2. jan og var i 2 uker. Det var flott å ha de her. Mamma hadde mensik skade, så hun var ikke spesielt mobil....De satt stort sett på verandaen i sola:-) Men uansett mobilitet- det er stor stas å ha besteforeldrene her.

Gard og Brage fylte 7 år 29. januar- og det ble jo feiret med brask og bram. De hadde 24 gjester på "Little gym"- og der fikk de rast fra seg :-)

Bård har vært på camp med skolen i tre dager. Det var en flott opplevelse for han!

Guro har også begynt med lekser nå etter jul. Hun er strålende fornøyd med det- hun vil jo være som guttene.

Vi voksne her i heimen holder nå på med vårt; Bortsett fra jobb, får Frank trent en del. Han gjennomførte 10 km i Dubai maraton nå i januar !

Jeg for min del har begynt å bokse.....og jammen er det gøy å slå hardt !!!

 

Gard og Brage 7 år !!!

Little Gym;På "Linde" stranda med mamma og pappa. De nøyt temperaturen, mens vi frøs littegrann....

Middag på Dubai Marina;

Fjelltur til Oman enklaven. Fikk litt problemer med fra hvilken side vi skulle bestige toppen fra, ca 600 moh. Men halvparten av oss kom til topps :-)Grilltid nede i en Wadi ( elve leie)

Fjellet vi besteg i bakgrunnen.

Slutter aldri og sjokkeres av søpla rundt omkring!!! Her stod kamelen og tygde i seg en plastpose. utrolig trist å se. Plastposene henger som juletrepynt alle veier.

Kjørte forbi et steinbrudd der fremmedarbeiderene bodde. Stusselige saker det og....The Big Red; et yndet sted for rasekjøring i sanda! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

wikmarkidubai

wikmarkidubai

42, Lenvik

Mamma til Bård, Gard, Brage og Guro. Gift med Frank som da jobber i Polarcus.Flyttet til Dubai, The Green Community, i august 2008.Trives godt her nede i varmen.Suger til meg nye inntrykk og vil forsøke å dele noe av dette med dere.

Kategorier

Arkiv

hits